Modelism - RHC Forum: probleme cu tensiunea :) - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

probleme cu tensiunea :) help me

#31 Useril este offline   badjoke 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 20
  • Inregistrat: 29-April 06

Postat 02 May 2006 - 06:55 PM

charlie, la 2 May 2006, 17:34, a spus:

Vrei sa-ti dau o solutie foarte foarte simpla?

Iei un acumulator de 12V ii pui 3-4 diode chioare in serie dinspre plus si alimentezi apoi in paralel cu alimentatorul respectiv.

Cand cade tensiunea de la retea acumulatorul iti tine el 9-10V. Din cand in cand, odata pe luna il pui la incarcat si asta pentru ca se descarca el singur NU pentru ca ti-l descarca modemul...

nu ma pricep ....
0

#32 Useril este offline   badjoke 

• Incepator
  • PipPip

Postat 02 May 2006 - 07:33 PM

asta seara tensiunea este super slaba si eu am net :() am bagat pe direct si modemul face urat rau, asta era solutia, stabilizator de tensiune ... merge stas ! horei 4 me :(:(:D
0

#33 Useril este offline   Dexter_Jr 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1589
  • Inregistrat: 28-February 06

Postat 02 May 2006 - 08:04 PM

sa iti dau o solutie simpla
ii suni pe aia de la Electrica, conel sau cum dreq ii zice si ii bagi la origini dupa care te duci la protectia consumatorului si faci reclamatie.
tu ai(ma rog parintii tai) un contract cu acea firma care are acolo niste clauze. ei se angajeaza sa iti livreze 220V 60Hz AC nonstop si tu te angajezi sa platesti cu o anumita suma pentru un KW-ora . ziceai ca sunteti mai multi pe acea strada. asociati-va si faceti domle o reclamatie nu stati ca prostii un an cu, curentu' in plop si va mai si ardeti una alta ca tesniunea variaza.

Aceasta postare a fost editata de Dexter_Jr: 02 May 2006 - 08:05 PM

Experimental Rocketry
The only way to fly...

0

#34 Useril este offline   badjoke 

• Incepator
  • PipPip

Postat 02 May 2006 - 08:14 PM

Dexter_Jr, la 2 May 2006, 20:04, a spus:

sa iti dau o solutie simpla
ii suni pe aia de la Electrica, conel sau cum dreq ii zice si ii bagi la origini dupa care te duci la protectia consumatorului si faci reclamatie.
tu ai(ma rog parintii tai) un contract cu acea firma care are acolo niste clauze. ei se angajeaza sa iti livreze 220V 60Hz AC nonstop si tu te angajezi sa platesti cu o anumita suma pentru un KW-ora . ziceai ca sunteti mai multi pe acea strada. asociati-va si faceti domle o reclamatie nu stati ca prostii un an cu, curentu' in plop si va mai si ardeti una alta ca tesniunea variaza.

tu crezi ca suntem prosti ? nu am incercat ? daca tu ai sti cate reclamatii au fost facute si cate promisiunui in acelasi timp ... prima data au spus ca nu ei sunt de vina si daca nu ne convine sa ii dam in jutecata ( si binenteles ca nimeni nu are timpu sa umble prin tribunale ) acum primarul a pus transformator dala mare pt. tot cartierul si acum electrica trebuie sa faca 2 cacaturi de legaturi una la centrala electrica care este la 20 de metri de el si una la reteaua noastra ... intr-o zi termina dar coruptia si birocatia din romania ... pthaaaa si acum cica asteapta nus ce draq de aprobari ... si tot le asteapta de 4 luni si acum de 1 luna se fac lucrari de bagarea gazelor pe in vecinatate cu transformatorul si cica nu au cum sa lucreze . in fine ... ma bucur ca am gasit stabilizator in magazin ( cred ca statea de ceva ani pe rafturi ) :(
0

#35 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 03 May 2006 - 08:18 AM

Ma bucur ca s-a rezolvat. :D
Dar sa nu uiti badjoke sa mai reclami din cind in cind la Electrica, primar, sau unde mai sti tu, ca altfel aia nici n-or sa faca ceva.
Desi daca ma gindesc la situatia de la mine de pe strada, unde la citeva blocuri doar ni se intrerupe ptr f scurt timp tensiunea , de citeva ori pe luna, deajuns ca sa reseteze aparatele fara sistem back-up (ceasuri, robot telefonic) si ptr care numai eu am reclamat de nu mai stiu cite zeci de ori.... Stiti ce mi-a raspuns o voce calda de la "deranjamente electrica" ? Ca e cunoscuta situatia de multi ani, au incercat sa-i dea de cap dar nu au reusit. Probabil i s-a facut mila de factura mea telefonica, s-a saturat de vocea mea sau pur si simplu trecea printr-un exces de sinceritate.

0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu