Modelism - RHC Forum: Simulatoare - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Simulatoare

#1 Useril este offline   Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 562
  • Inregistrat: 15-March 02

Postat 16 December 2002 - 10:09 PM

Citeam un schimb de mesaje intre Trex (caruia ii urez bine a revenit) si Big despre programul IL2 si m-am gindit ca ar fi interesant sa schimbam citeva pareri despre simulatoare. As fi postat subiectul la Aero dar stiu ca si cei de la Auto folosesc unul.
Andrei
-- Nu mor caii cind vor cainii --
0

#2 Useril este offline   Razvi28 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 97
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 16 December 2002 - 10:14 PM

Tare jocul,n-am ce zice....
doar ca un pic prea pretentios...Acum mi-am facut rost de varianta full,dar e greu..Pana nu mi-am facut rost de joystick performant nici nu ma puteam gandi sa-l joc.Acum merge mai binishor,desi recunosc ca m-am chinuit un pic pana am prins decolarile fara sa se angajeze aparatul...Inca n-am reusit nici un dogfight,dar e timp si de asta..abia decolez si aterizez...Oricum,jocul e bun si mult mai realistic decat cele care le-am mai zarit anterior....
Flying is my middle name...
0

#3 Useril este offline   bebeto 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 137

Postat 16 December 2002 - 10:31 PM

:rolleyes: Ma intereseaza o adresa de site de unde pot lua un simulator de zbor.Ptr. antrenament.Am inteles ca sunt free pe net!!!! :rolleyes:
0

#4 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 16 December 2002 - 10:41 PM

Salut Razvi

Cum pot sa fac rost si eu de joc? De sarbtori vin la Brasov si stau cam o saptamina pe acolo si poate ne intilnim.

Bog
0

#5 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1506
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 16 December 2002 - 11:07 PM

Jocul e si pe aici, Bogdanele... Dar, cum zice si Razvi, fara un joystick adevarat, mai bine nu... Am un bun prieten care pana nu si-a luat joystick-ul ASTA nu a reusit mare lucru... Dar, daca te tin balamalele, ia-l pe ASTA!!! E cel mai tare la ora actuala!!!
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#6 Useril este offline   Razvi28 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 18 December 2002 - 01:12 AM

Sal Bog

Oki,iti fac o copie...
daca nu ne gasim cand vii aici ti-o trimit prin posta.....
numa sa imi dai o adresa....
emailul meu:
razvi28@xnet.ro
eu ti-l scriu pe un CD si ti-l trimit.Daca stii sigur ca vii ,iti trimit nr meu de telefon si ti-l dau cand vii aici.Mie imi convin ambele variante,depinde doar de tine....
astept un mail sau un mesaj aici sa vedem cum facem./..
Numa' bine....
0

#7 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 18 December 2002 - 08:06 AM

Da trimite unM.i. cu nr tau ca eu sigur vin la brasov.Prin posta ar fi un dezastru + ca se poate sa nu mai ajunga intreg.

Bog Multumit
0

#8 Useril este offline   Razvi28 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 19 December 2002 - 11:53 PM

ce sa ma mai chinui?
uite aici nr meu: 0722 370 155
numa sa ma anunti inainte sa vii sa il scriu.N-am writer acasa dar am unde sa-l scriu...si sa-mi zici la ce viteza sa-l scriu.De exemplu,daca scriu la mai mult de 8x LG-ul meu nu citeste calumea,se blocheaza.Pe Asus , Teac si writere citeste si daca scriu la 16x.
Nu uita sa ma anunti inainte macar cu 2 zile..
Astept..
Razvan
0

#9 Useril este offline   Corsair4FU 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1020

Postat 06 March 2003 - 04:26 AM

Lajos,

spuneai ceva de simulatoare, cine, de care s.a.m.d. ..... am scos subiectul de la naftalinä

:)

CF4U
Mesterica, pe ce pune mina strica.
0

#10 Useril este offline   Lajos 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 469

Postat 06 March 2003 - 10:55 PM

Corsair 4FU,si altii,,..!
Bine ca ai scos-o de la naftalina ,voiam sa spun,ca pe vremuri si eu mergeam de 1.ian. la zbor ,azi nu ma mai duc poate si datorita simulatorului pe care am,este perfect,exact ca in realitate singura diferenta este ca trebuie sa ma uit la ecran,
Am un "interface"prin care cuplez emitatorul(Futaba NFK 6 canale)la computer si start.
Deci daca intereseaza pe cineva,dau amanunte,iar cei care au rog sa-si spuna parerea
Pina atunci asteptind primavara va spun,,..Pa.
0

#11 Useril este offline   Razvi28 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 07 March 2003 - 01:58 AM

bine ca ati scos subiectul de la naftalina,dar vad ca o adresa de simulator tot nu e....
stiu ca cineva mai demult a dat o adresa.dar nu l-am download din cauza xnetului....daca mai stie cineva vreo adresa unde putem gasi un simulator....bucurati-ne si pe noi cu ea....
0

#12 Useril este offline   Big 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1647
  • Inregistrat: 30-May 02

Postat 07 March 2003 - 08:12 AM

Simulatore... Aha, acele femei gonflabile pe care le folosim iarna!
Pai uite cam ce ghidonez eu:
- SFS 4.0 - simulator de planor 1:1 excelent
- easyfly - simulator de aeromodele excelent si el
- FMS simulator de aeromodele bun, merge si cu tastele
- IL 2 Sturmovik - excelent joc -simulator aviatie din al 2-lea razboi mondial.
Acesta din urma este o realizare de exceptie. la caracteristici de zbor este cel mai reusit din ce am vazut io pana acum. De exemplu microsoft simulator, toate variantele, sunt niste palide tentative pe langa asta. De exemplu MSFS nu face vrie!!! nu stie! IL-2 face SI chestia aste extrem de realistic. Se intampla chiar sa sara de pe o parte pe alta, exact ca la avioanele adevarate. Are si moment negativ la eleroane, la motor, etc. iar IQ este surprinzator de bun. Din pacate va trebuie un PC bunutz si un joystick de calitate. Eu folosesc un Trustmaster.

BigScreen

Aceasta postare a fost editata de Big: 07 March 2003 - 08:16 AM

FROGS CAN FLY!
0

#13 Useril este offline   Big 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 March 2003 - 08:14 AM

Am uitat! cerea cineva un link.
www.rc-sim.de
De aici puteiti descarca FMS si o gramada de aeromodele, peisaje etc. moka. Mie imi place .

Big
FROGS CAN FLY!
0

#14 Useril este offline   Razvi28 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 08 March 2003 - 03:22 AM

am jucat si eu IL-2.Mi-am comandat CD-ul dar am jucat relativ putin.Am avut probleme cu joystickul,al meu s-a dus draq,am imprumutat unul,dar....nu am avut unul asa performant.
F dificil de decolat,f dificil de controlat,dar realistic fata de restul...la alealalte bagai motor si se ridicau singure,eventual un flaps...asta ....cate zile iti mananci pana ajungi sa faci decolari perfecte....
totusi nu am ajuns sa ma "duelez"cu altii,am fost doar la plimbari pe acolo...daca cineva l-a jucat mai mult sa spuna cam ce apare,sa stim daca ne apucam de el au ba!
0

#15 Useril este offline   Lajos 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 08 March 2003 - 03:26 PM

Dragii mei.,,!
Nu ne-am inteles,..!!
Simulatorul pe care am eu este de aeromodele RC,care pot fi :aeromodele RCmachete,RCsemimachete,RCacrobat elicopter,planor toate aeromodele,reale,care fac tot ce face aeromodelul in realitate(nu ca nu face vrie,sau nu vrea sa decoleze) cu elicopterul faci aceiasi figuri pe care le face elicopterul(model) in realitate,aeromodelel planor cu motor electric daca opresti motorul sbori (planezi)in continuare cautind termica in care daca virezi poti urca ca in realitate, si cel mai important este ca am in mina telecomanda exact ca in realitate si conduc ca in realitate(tren escamotabil,flapsuri, turatia motorului,dual rate etc ,..si multe multe altele) Asta nu e gagica gonflabila,,,...!
Cauta la www.realflight.com sau la www.greatplanes.com sau la www.towerhobbies.com
Daca ati gasit vreau sa aflu,
Cascati bine ochii,iar daca nu ati inteles ceva va ajut cu mare placere.
Pa pe curind.....
0

#16 Useril este offline   Lajos 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 08 March 2003 - 03:34 PM

Si inca ceva ,,..am uitat,acesta nu es poate descarca, trebuie cumparat CD-ul de baza apoi volumele care deja sint 4,si nu se poate copia.
Poate cieva sare in sus ,,,..orice se poate copia, ei fratilor asta nu se poate Copia,,..!!!!
Dar uitati-va la site-uri.
0

#17 Useril este offline   Big 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 March 2003 - 11:31 PM

Ho Lajos Baci nu te aprinde ca si FMS si EasyFly sunt simulatore de RC. Poti sa le ghidonezi cu telecomanda, cu batuldebucurie sau chiar cu tastele! dar eu mi-am permis, cu impertinenta care ma caracterizeaza, sa dezvolt un pic subiectul, care este el interesant dar tot femeie gonflabila ramane! daca iti tace motorul ca ai uitat sa alimentezi, sau daca iti sare o comanda de eleron ca nu-stiu-ce nu ai facut bine si intra mandrete de cioroplan in pamant la juma de metru - aia este femeie adevarata ca are si fitze in cap!

Il 2 este remarcabil. si ca joc, dar mai ales ca simulator. daca imi permiteti voi dezvolata subectul, dar credeti-ma ca merita sa investiti in el! Este greu dar este super!

BigSims On
FROGS CAN FLY!
0

#18 Useril este offline   tomac 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 56
  • Inregistrat: 30-December 02

Postat 08 March 2003 - 11:47 PM

salut Bigule,
unde gasesc si eu IL 2?
0

#19 Useril este offline   Lajos 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 09 March 2003 - 12:52 AM

Draga Big,,...si altii
Cauta "siteurile"scrise de mine,si retine ca si la acest simulator se opreste motorul bruieaza emitatorul si bate vintul mai tare sau mai incet din orice directie...s.a.m.d.p.
Daca intereseaza pe cineva dau E-mailul meu cu adresa,si sint dispus sa pun la dispozitie la mine acasa
Cu bine ,ma duc la culcare ,de la ora 21 sunt pe "fir",destul pentru azi.
Dar retineti nu orice broasca zboara,,..!!
0

#20 Useril este offline   GIGI 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 995
  • Inregistrat: 13-January 03

Postat 09 March 2003 - 02:15 PM

Lajos, la 8 Mar 2003, 15:34, a spus:

Poate cieva sare in sus ,,,..orice se poate copia, ei fratilor asta nu se poate Copia,,..!!!!

nu vreu sa te contrazic dar se poate copia orice ar avea cd-ul ala.
Uite eu lucrez pe mac si pot sa iau un program care copiaza cd-ul bit cu bit asa ca orice protectie ar avea il copiaza cu tot cu protectie ca programul nu ia informatia si o scrie pe cd si ia fiecare bit de pe cd si il pune identic la locul lui pe celalalt cd. Dureaza ceva timp pina il copiaza dar merita.
0

#21 Useril este offline   Big 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 March 2003 - 01:05 AM

Tomacule daca vii la RR iti fac o copie. daca nu, incerc sa ti-l trimit pe posta dar trebuie sa ai rabdare ca timpul meu, va de timpul meu, este asa de limitat...

Lajos io te cred ca simulatroul de care povestesti tu este OK. Dar raman la ideea mea fixa: nu ai inteles ce vreau io sa zic si pace! Imi plac simulatorele de dau pe spate, daca sunt facute fain. Dar prefer zborul adevarat! Si stiu ca simulatorul tau e bun, nu e rahat facut de bill gates. In alta ordine de idei, io chiar investesc in simulatore, am bagat bani frumosi in computer care sa faca fata, in joystick adevarat (trustmaster) si alte asemenea ghidusii.

Si hai sa-ti spun ceva vis-a-vis de broaste: orice brosca zboara! Cu conditia sa o pupe in bot printesa aia care trebuie, adica 90/60/90 !:D

Big FA King Frog

Aceasta postare a fost editata de Big: 10 March 2003 - 01:09 AM

FROGS CAN FLY!
0

#22 Useril este offline   Lajos 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 13 March 2003 - 12:21 AM

Draga Big..!
Sigur ca este mai placut sa sbori afara in sinul naturii cu orice model(cu ,sau fara motor) in panta sau pe ses,eu am spus doar ca nu mai ies la o1.ian. la zbor(poate am imbatrinit).Oricum eu ma distrez bine cu el.
Daca cineva ma cauta cu placere ofer mansa,...
Cu bine,si sa vina primavara,,..!!
0

#23 Useril este offline   Big 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 March 2003 - 07:55 AM

No, vezi mai Lajos ca vorbim aceeasi limba! asta ziceam si io, cu exceptia ca io zbor si iarna. Inca.

in rest, primavara a venit, noi zburam si nu ne lasam!

Big spring
FROGS CAN FLY!
0

#24 Useril este offline   GIGI 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 995
  • Inregistrat: 13-January 03

Postat 14 March 2003 - 12:15 PM

Am luat si eu un simulator de pe net der mi se pere nespa ca nu are grafica nici nu-mi dau bine seama unde sunt si nu am reusit niciodata sa aterizez. Am mai luat unul si merge sacadat foarte incet.
0

#25 Useril este offline   Big 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 March 2003 - 12:47 PM

La www.rc-sim.de gasesti fms. este un simulator RC destul de bun si destul de realistic. are si o multime de modele (chiar si elicoptere, planoare etc.). este free si merita sa-l incerci.

Big
FROGS CAN FLY!
0

#26 Useril este offline   NirosTheRookie 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 01-May 06

Postat 01 May 2006 - 08:21 AM

Salut tuturor. De AcesHigh ati auzit?Va propun sa-l incercati.Se joaca online dar grafica este superba si respecta fizica aeronauticii.Eu il joc de 8 sapt online si am intalnit persoane care il joaca de peste 10 ani.Downloadul este gratuit ca si jocul.Va astept pe acolo :rolleyes: ... Numele meu in joc este Niros. http://www.hitechcre...om/frindex.html
0

#27 Useril este offline   mobi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 508
  • Inregistrat: 27-May 04

Postat 01 May 2006 - 08:29 AM

Mie personal mi s-a parut mult mai realist microsoft combat flight simulator 3 decat il2 . Incercati-l daca aveti posibilitatea!
0

#28 Useril este offline   LooSeR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1108
  • Inregistrat: 14-May 04

Postat 01 May 2006 - 09:07 AM

Oricum daca tot vb simulatoare non rc ! eu zic ca un simulator foarte real e Flight Simulator, dar din pacate s-au oprit la modelul 2004
http://www.microsoft.com/germany/games/fli.../ms/default.asp

Eu zic ca e unu din cele mai reale ! Si pt piloti e foarte bun !
A pilota e un vis frumos..... dar devine greu o realitate
Galeria mea
0

#29 Useril este offline   znecula 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 845
  • Inregistrat: 03-April 05

Postat 01 May 2006 - 06:08 PM

NirosTheRookie, la 1 May 2006, 08:21, a spus:

Salut tuturor. De AcesHigh ati auzit?Va propun sa-l incercati.Se joaca online dar grafica este superba si respecta fizica aeronauticii.Eu il joc de 8 sapt online si am intalnit persoane care il joaca de peste 10 ani.Downloadul este gratuit ca si jocul.Va astept pe acolo :D ... Numele meu in joc este Niros. http://www.hitechcre...om/frindex.html

L-am descarcat de 3 ori si nu merge. Imi da un mesaj de eroare.
0

#30 Useril este offline   NirosTheRookie 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 01-May 06

Postat 02 May 2006 - 03:19 PM

Inseamna ca ai o eroare pe undeva. Mie mi-a mers din prima incercare.Daca stiti alte simulatoare bune WW2 online va rog sa-mi spuneti. (Mea culpa ... nu am verificat pe forum subiectul)
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu