Pagina 1 din 1
stelutze
Postat 19 April 2006 - 02:41 PM
Da, dupa numarul de mesaje!
Citeste intai regulamentul aici si in special punctul 4 care spune urmatoarele:
"Nu este permisa postarea mesajelor doar pentru cresterea numarului de "stelute"; va rugam mentineti discutiile cat mai constructive cu putinta."
Citeste intai regulamentul aici si in special punctul 4 care spune urmatoarele:
"Nu este permisa postarea mesajelor doar pentru cresterea numarului de "stelute"; va rugam mentineti discutiile cat mai constructive cu putinta."
Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 19 April 2006 - 02:41 PM
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
Cu rabdare si ciocan.
Postat 19 April 2006 - 10:10 PM
ciobelix, la 19 Apr 2006, 16:12, a spus:
acolo nu am citit, ca de obicei nu vb urat si de aceea am decis sa nu citesc regulamentul, ca am crezut ca se refera doar la limbaj
Vezi ca daca citeai aflai ca se folosesc propozitii, primul cuvant are deci litera mare, ca nu se folosesc abrevieri, ca se pune punct la sfarsit, etc. :wub:
Stelutele astea sunt decorative, majoritatea membrilor nu dau doi bani pe ele si chiar ignora numarul de mesaje pentru ca este complet irelevant.
Intai da cu toporu' si pe urma intreaba-l ce-a vrut!
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
Postat 22 April 2006 - 08:44 PM
ce ar fi sa se dea stelutele dupa numarul de modele construite, sau eventual un test pe categorii si in functie de punctele facute la test, sa se dea stelutele, testul sa se poata face la o perioada de x luni, cand se presupune ca ai mai acumulat ceva cunostiinte(pile :lol:)
stiu ca e cam greu, dar toate forumurile dau stelute pe mesaje, ar fi mai orginal forumul daca s-ar da stelute pe cunostite.
stiu ca e cam greu, dar toate forumurile dau stelute pe mesaje, ar fi mai orginal forumul daca s-ar da stelute pe cunostite.
I feel the need, the neeed for speeed.....
Postat 22 April 2006 - 08:50 PM
si eu rog un moderator sa-mi stearga alea de la "contor" alea 95 mesaje de la generalitati, si mai cateva scrise pe la administratice, in total vreo 100 mesaje. se poate?
<<<ZA MOLDAVIAN BRAZARS>>>
Don't drink and drive, smoke and FLY!
Radiolink AT10, 2,4GHz
GRUNAU BABY 2.3M
ASW-28 2M
Don't drink and drive, smoke and FLY!
Radiolink AT10, 2,4GHz
GRUNAU BABY 2.3M
ASW-28 2M
Postat 22 April 2006 - 09:06 PM
@olly
se pot sterge mesajele dar contorul ramane.priceperea ta in domeniu la fel ramane,nu dispare odata cu stelutele sau mesajele.
cam stim toti despre toti ,(eu cel putin) fiecare ce poate si ce experienta modelistica are.
asa ca degeaba va uitati la stelute ,ca nu o sa fiti nici mai destepti ,nici mai frumosi ,si nici cu modele mai multe in palmares.
hai sa ne vedem de modele si sa ignoram stelele ca nu ajungem generali.....
se pot sterge mesajele dar contorul ramane.priceperea ta in domeniu la fel ramane,nu dispare odata cu stelutele sau mesajele.
cam stim toti despre toti ,(eu cel putin) fiecare ce poate si ce experienta modelistica are.
asa ca degeaba va uitati la stelute ,ca nu o sa fiti nici mai destepti ,nici mai frumosi ,si nici cu modele mai multe in palmares.
hai sa ne vedem de modele si sa ignoram stelele ca nu ajungem generali.....
flying is my life...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1