Modelism - RHC Forum: Subiecte in discutie - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Subiecte in discutie

#1 Useril este offline   leo 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 312
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 04 June 2003 - 02:17 PM

Salut!
Ma uitam printre subiectele deschise pe forum, si nu ca sunt circotas, dar se pare ca sunt unele care nu au legatura cu modelismul, nu cred ca denumirea lor ar ajuta.
Poate Webmaster-ul se autosesizeaza, si le putem pune, daca se pastreaza, intr-o alta sectiune.

Fara suparare.
Nu lasa pe maine ce poti strica astazi!
0

#2 Guest_Webmaster_*

• Grup: Guests

Postat 04 June 2003 - 02:35 PM

Din pacate e o munca uriasa!
Mai avem noroc cu moderatorii (Marinaru, Big, Viper) insa mesajele sunt greu de controlat.
In general incerc sa "fac curat"... nu reusesc intotdeauna.
Poate ar fi bine si putina autocenzura din partea membrilor:
- Nu este nevoie sa se scrie 10 raspunsuri separate cand se poate scrie un singur raspuns
- Mai bine efectuati o cautare decat sa puneti iar si iar aceleasi probleme (vezi radiocomenzi, scheme radio)
- Limbajul... au fost pareri pro si contra cine isi mai aminteste am avut o discutie pe tema asta... ba chiar a aparut si Tomberonul :o
- Lucrurile in plus sau in minus.... adica daca este la subiect sau nu... tot de fiecare depinde...
- La subsolul fiecarui subiect exista o legatura "Anunta moderatorul" prin care mi se poate atrage atentia daca ceva nu este in regula

Cam asta e in mare. Cel mai bun filtru este filtrul personal pentru ca pana la urma este forumul comunitatii de modelisti... ne reprezinta.

Oricum, daca aveti sugestii sunt cu urechile ciulite... ori pe MI ori suport@rhc.ro

Aceasta postare a fost editata de Webmaster: 04 June 2003 - 02:58 PM

0

#3 Useril este offline   leo 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 312
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 04 June 2003 - 02:38 PM

Multumesc pentru promtitudine Webmaster!
Era vorba ceva la "Tehnice".

Aceasta postare a fost editata de leo: 04 June 2003 - 02:58 PM

Nu lasa pe maine ce poti strica astazi!
0

#4 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 04 June 2003 - 02:41 PM

asa este...nu de putine ori am fost pus in situatia sa mut sau sa sterg mesaje ce nu isi aveau rostul acolo unde fusesera lipite...Ar mai trebui insa ceva moderatori si la celelalte sectiuni...s-ar usura treaba Webmasterului!
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#5 Useril este offline   alexella 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 431
  • Inregistrat: 21-May 02

Postat 04 June 2003 - 03:25 PM

Da nene.. .deh.. .recunosc. Si eu o iau prin papusoi din cand in cand, uitand complet de tema subiectului. Dar, incerc sa scriu doar atunci cand chiar consider ca am ceva de spus. Sper sa si reusesc..

Cat ceea ce priveste " Nu este nevoie sa se scrie 10 raspunsuri separate cand se poate scrie un singur raspuns" nu sunt de acord. Si eu m-am gandit sa folosesc mai mult butonul "modifica", dar daca fac asta.. nimeni nu va sti ca am modificat textul. De aceea, ce-i mai nou e la coada listei.... In felul asta, simulam un dialog....

Dar sa lasam forumul sa mearga asa cum vrea el, trimat pe ici - pe colo.
Iar informatiile tehnice pertinente, cine-o avea timp (???!!), sa le extraga de prin subiecte si sa le posteze prin vademecum. In felul asta, se cerne graul de neghina...

Dar, cu putina atentie si bun-simt din partea fiecaruia, forumul poate evolua MAI armonios...

PS

DAR.... nu pot decat sa-ti multzumesc vebmeshtere ca.. mi-ai deschis ochii. Sa dea dracii daca am dat vreodata click pe "CAUTARE" asta.... Nici nu l-am vazut, ma duceam unde aveam treaba. Dar, m-am jucat azi cu el si vad ca chiar lucra, se uita si-n interior, permite si constructori logici.... E dichisit. Ei, eu unul am mai aflat ceva.... Multzam inca odata......

Aceasta postare a fost editata de alexella: 04 June 2003 - 03:32 PM

Oriunde vei merge, acolo vei ajunge............
0

#6 Guest_Webmaster_*

• Grup: Guests

Postat 04 June 2003 - 03:33 PM

alexella, la 4 Jun 2003, 16:25, a spus:

" Nu este nevoie sa se scrie 10 raspunsuri separate cand se poate scrie un singur raspuns" nu sunt de acord. Si eu m-am gandit sa folosesc mai mult butonul "modifica", dar daca fac asta.. nimeni nu va sti ca am modificat textul. De aceea, ce-i mai nou e la coada listei.... In felul asta, simulam un dialog....

Nu m-am exprimat bine...
Vroiam sa spun ca in momentul in care se scrie un raspuns sa se scrie in acel subiect toate observatiile, chiar daca sunt pentru mai multi participanti la discutie.
De exemplu vedeti acest link, mesajele 8 si 9 din pagina.
Folosirea butonului "Modifica" ar trebui sa se faca doar cand sunt greseli de exprimare/ortografie etc... tocmai pentru a da cursivitate discutiei.
0

#7 Useril este offline   GIGI 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 995
  • Inregistrat: 13-January 03

Postat 05 June 2003 - 11:44 AM

In primul rind vreau sa va rog sa nu va suparati pentru comentarii.
Este o treaba foarte buna vademecum-ul astaiar cu ajutorul lui se fece ceva curatenie (de la sine) cine vrea informatii cauta intai acolo si daca nu gaseste atunci intreaba pe forum dar stiti si voi cand este lenea mare decat sa citesti un roman intreg mai bine intrebi ce te intereseaza si astepti ca atotstiutorii dupa forum sa-ti dea raspunsul.
Leo daca se abate de la subiect si nu te intereseaza poti sa nu citesti.
Sa sti ca si eu am luat-o razna de la subiect de cateva ori dar chiar era nevoie. Asta s-a intimplat tot la tehnice iar unul din motive era cand discutam despre transmisie de date si s-a ajuns la telefoanele GSM pe care vroiam sa le folosim tot la asa ceva. Era o discutie tot pe tema de transmisie si despre lucruri tehnice ca doar nu discutam de femei. Daca este forum de modelism asta nu inseamna ca este batut in cuie sa se vorbeasca NUMAI de asa ceva.
Mai dau un exemplu cand la rachetomodele se discuta de prafuri care fac boom iar bitex ma intrebat cu faceam cartusele de vinatoare. Recunosc ca puteam sa-i scriu pe MI dar in felul asta mai apareau altii interesati care spuneau "vreau sa stiu si eu' iar dupa zece cerinte(mesaje postate in plus si abatute de la subiect) era nevoie sa postez si eu acel mesaji asa ca am sarit putin de la subiect si am postat anuntul iar cine era interesat il citea iar cine nu era interesat sarea peste el si citea mai jos unde se revenea dinou la subiect.
Daca sunt mai multe untrebari pe acelasi subiect se discuta in acelasi loc iar cine cu cine vorbeste stie despre ce este vorba.
Oricum noi sa fim sanatosi si sa traiasca forumul ca este beton.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu