Mufe Unde gasesc
Postat 06 June 2003 - 10:23 AM
Voi de unde luati chestii din astea mici si multe ?
Postat 06 June 2003 - 10:49 AM
Postat 06 June 2003 - 11:08 AM
Postat 06 June 2003 - 11:15 AM
Su dupa aia sa il dezleg de variator sa il incarc. Dupa ai il leg la loc ... si asa mai departe .
Big are dreptate . Arata bine mufele alea TAM . Cu siguranta aia e oc . Problema e cu alealte AMP. Nu stiu ce am avut in cap .....
Aceasta postare a fost editata de ZOD: 06 June 2003 - 11:18 AM
Postat 06 June 2003 - 11:25 AM
La prima mea iesire cu jucaria mi-am urcat juma' de casa pe deal ca sa fac planorul praf din trei miscari....ah si inca ceva!....nu te poza cu planorul inainte de primul zbor valabil....semn rau ;) ...asta citire de la BigProfet
Postat 06 June 2003 - 11:30 AM
Postat 06 June 2003 - 12:06 PM
De ce vreau adaptor ?
1. Ca sa nu schimb toate mufele pe care le am acum
2. Multi au la incarcatoare cu mufe tam si daca am io probleme cu incarcatorul sa ma ajute cineva .
3. Asa a zis big ca imi trebuie .
4. Nu merg pe improvizatii de prima oara
5. Sunt sigur ca Marinau ii da dreptate lui Big
6. Asa vreau io (asta nu stiu daca conteaza)
7. Firu de la acumulator e mic rau si daca il tai mai raman 2-3 cm .
8. Gata ca m-am aberat destul.
Aceasta postare a fost editata de ZOD: 06 June 2003 - 12:11 PM
Postat 06 June 2003 - 12:20 PM
mufe GO 4, bravo, n-aveti gusturi rele!are tetea pentru voi cite vreti!cit despre adaptare TAMIYA-GO 4, faci un cablu mic pe post de adaptor, ai rezolvat!cel mai bine e sa ai pe model GO 4, comportament foarte bun in conditii de vibratii si alte alea!v-astept cu preturi beton si material la fel!(alexella e deja beneficiar).bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 06 June 2003 - 12:43 PM
Stiu ca nu-ti vine sa schimbi toate mufele, dar nu-i chiar asa de greu.
E bun si principiul sa nu mergi pe "improvizatii" din prima, dar daca vezi ceva stramb e bine sa indrepti, chiar daca rezulta o "improvizatie".
Multi din cei care au incarcatoare deja au un set de adaptoare, asa ca in principiu pot incarca orice. N-o sa ramai blocat intr-un tip de mufa.. In ultima instanta exista crocodili si.... rezolvi cu aia.
Adaptorul o sa-l iei, o sa-l folosesti o vreme si.. dupa aia o sa-l scoti la vanzare.
Firu, chiar daca e scurt, daca-l tai exact din papuc, per total nu scurtezi prea mult pentru ca si mufa are o lungime.. apreciabila. Ajungi aproape la aceeasi lungime cu noua mufa cu tot...
goood luck!!
Postat 06 June 2003 - 12:58 PM
Si nu te baza pe aprobarea marinareasca ca el dazavueaza tot ce inseamna electric. Zice ca se oripileaza si cand isi pune emitatorul la incarcat! De aceea roaga un prieten sa il ajute.
Big
Postat 06 June 2003 - 05:22 PM
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.