Helicopter de colectie Hirobo GPH-346. Primul heli capabil de acrobatie 3D al firmei Hirobo, candva cel mai mare producator de helicoptere radiocomandate. Este un heli de buna calitate, scump si f precis.
Cadrul este integral metalic, mecanica metalica cu rulmenti si articulatii sferice. A fost zburat electric de catre altcineva. Eu am inceput sa il restaurez la versiunea originala cu motor termic. Canopia este galben metalizat (gen jantele de Subaru Impreza) cu parbrizul fumuriu.
Include rezervorul original si toba originala Hirobo pentru motoarele Enya SS50 si Webra P5 55.
- diametru rotor: 1345 mm
- greutate: 3500 - 3650 g
- motor: Webra P5 55 competition de 9 cc - nou nout in cutie (a costat 200 Euro)
Pret: 1350 Lei - include motorul Webra nou si doua randuri de pale ; Daca se doreste, pot vinde cu o reducere semnificativa giroscop si servouri Futaba digitale cu pinioane metalice.
Tel. 0726.191.725 - Bucuresti & Ploiesti. Se poate trimite si in tara dupa o discutie prealabila si achitarea taxelor postale.
Din pacate nu am la indemana nici o poza mai mare dar voi face saptamana viitoare daca exista cineva interesat, altfel il demontez piesa cu piesa ca sa reduc spatiul ocupat.

Number of downloads: 73