Modelism - RHC Forum: Vând aeromodele electrice Yak 55 / Edge - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Vând aeromodele electrice Yak 55 / Edge Electronică instalată bonus 4 accumulatori

#1 Useril este offline   Nick Nicolae 

• Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 90
  • Inregistrat: 25-February 20
  • Interests:Profesor rachetomodele, drone, ciclism, karting la Clubul Copiilor Pucioasa, Județul Dâmbovița

Postat 22 November 2020 - 09:26 AM

De vânzare aeromodele radiocomandate electrice 3D - Yak 55 și Edge anvergură 1000 mm.

Produs de RC Factory, servo montate, elice cu motor și regulator, bonus 4 acumulatori 1000 mAh - 11,1 Wh / 75 C - Turnigy Nano Tech foarte buni.

Se dau și separat avioanele 500 lei bucata.

Au mici defecte la partea din față motor, reparate dar zboară foarte bine, se poate face probă de zbor.

NU fac schimburi.

Trimit cu curier plătit de cel care le vrea.

Preț total 1000 lei

Tel.0721-136809

Fisiere atasate

0

#2 Useril este offline   Nick Nicolae 

• Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 90
  • Inregistrat: 25-February 20
  • Interests:Profesor rachetomodele, drone, ciclism, karting la Clubul Copiilor Pucioasa, Județul Dâmbovița

Postat 05 December 2020 - 09:32 AM

De vânzare aeromodele radiocomandate electrice 3D - Yak 55 și Edge anvergură 1000 mm.

Produs de RC Factory, servo montate, elice cu motor și regulator, bonus 4 acumulatori 1000 mAh - 11,1 Wh / 75 C - Turnigy Nano Tech foarte buni.

Se dau și separat avioanele 450 lei bucata.

Au mici defecte la partea din față motor, reparate dar zboară foarte bine, se poate face probă de zbor.

NU fac schimburi.

Trimit cu curier plătit de cel care le vrea.

Preț total 900 lei

Tel.0721-136809

Fisiere atasate

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu