Modelism - RHC Forum: Despre marirea vitezei - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Despre marirea vitezei Este vorba de un piaggio SI

#1 Useril este offline   PiciU_70 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 154
  • Inregistrat: 04-July 04

Postat 27 February 2006 - 08:35 PM

Fratilor vreau sa stiu ce imbunatatiri pot aduce sa fac scuterul sa fuga mai tare.L-am matrafoxat eu umpic dar mai merge. B) .Dati cu parerile.
A disparut ca magaru in ceata.....
0

#2 Useril este offline   Dr.Ovi 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 84
  • Inregistrat: 13-November 05

Postat 27 February 2006 - 11:11 PM

punei set motor poliny
0

#3 Useril este offline   PiciU_70 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 01 March 2006 - 12:19 AM

Are deja unul cu alezajul de 43.
Polini.
Altceva.
(Apropo are si rezonator) :)
0

#4 Useril este offline   Dr.Ovi 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 84
  • Inregistrat: 13-November 05

Postat 02 March 2006 - 10:49 PM

schimba-i aprinderea, poate il limiteazaa in ture, sau suna-l pe un tovaras de-al meu si intreaba-l ca, cu astea se ocupa. 0721.255.525 sau 0744.356.203. il cheama Ciprian si ii spui ca suni din partea lu' ovidiulates dentistul.
0

#5 Useril este offline   PiciU_70 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 02 March 2006 - 11:23 PM

Il cheama Ciprian si e mai tanar? Aducea la un timp scutere din valcea? Le cumpara de la tata. Intreabal de nea liviu de la valcea cu scuterele. :wub: :D http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif Il stiu pe ciprian. haha. Ce coincidenta.Oricum multumesc de relatie. Asa.Revenim:

Aprindere merge bine. Nu intrerupe in ture si bujia e nippon denso racing .Problema e cu carburatorul. E cel original si cred ca nu ii da destul aer. Jigleru principal l-am marit eu putin cate putin pana a mers bine.Alta problema e ca am variator si vibreaza cureaua. :D . As vrea sa il pun pe fulie,dar in oras e bun si variatoru (in trafic) oricum eu nu pun doi pe el . Nici nu ma gandesc. E o prostie faza cu doi pe moped. Tu la ce te-ai mai gandit? Asa cum e ia 80+ si cred ca ar merge mai bine.

P.S. Daca e ciprian de care vorbesc eu salutal din partea mea. :D
0

#6 Useril este offline   CRyS` 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 15
  • Inregistrat: 25-January 06

Postat 10 March 2006 - 02:50 PM

Incearca ceva de genu

http://www.4tuning.ro/Tuning/nitrous-expre...direct-port.asp

Proaspat Director Executiv Al S.C. Administrare Imobile S.R.L!
0

#7 Useril este offline   PiciU_70 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 11 March 2006 - 08:43 PM

@CRyS'

Super :D . Sunt doar doua probleme ;) :

1. De unde iau bani pt asa ceva(pres ca pretul este pe masura performantei)
2. Chiar dak as lua unde l-as pune? :D E cam mare toata instalatia pt mopedul meu.
http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif

Oricum multumesc. Eu caut ceva care sa-l pot folosi zi de zi fara sa se consume sau sa imi sara pistonul prin chiulasa. :D
Deci astept metode noi pt a mari performanta "bolidului" meu

Multumesc anticipat.
0

#8 Useril este offline   CRyS` 

• Incepator
  • PipPip

Postat 12 March 2006 - 03:53 PM

Pe acelasi site ai si un forum!E cel mai mare forum auto din tzara!Sunt destule topicuri in care poti sa fii ajutat!Fa`ti un user...vezi unde anume tre sa postezi si baietzii te vor ajuta!Crede`ma!Cu ajutorul lor mi`am facut o masina de 150 de cai si tunarita exterior!Sunt cei mai tari..

0

#9 Useril este offline   Almar_uno 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 168
  • Inregistrat: 21-January 05

Postat 12 March 2006 - 06:07 PM

se pare ca tu nu prea ai ce faci cu Si-ul ala daca vrei nerv ia-ti ceva mai vechi dar cu cutie de viteze pt ca centrifugalul si cureaua iti mananca multa putere... dar daca insisti apuca-te si ia la perie toate ferestrele din motor adica evacuarea admisia si transferul dupa care slefuieste biela si fa-o oglinda si nu in ultimul rand vb cu cineva care are o masina de rectificat in plan si ia din chiulasa 0.4 milimetri..... daca face ci ti-am spus mai sus vei mari puterea cu 1 cal si ceva insa motorul nu te va tine prea mult.... gandeste-te ca din mai putin de 50cc nu prea ai ce face. daca mai vrei ceva tare fa-ti o valva de admisie care se pune intre carburator si motor si astfel permite amestecului sa treaca numai intr-o singura directie astfel in procesul de treansfer al motorului fiind in 2 timpi motorul nu va returna in carburator amestecul ce in prealabil a fost inghitit.
daca vrei sa faci "performanta" dute la peco si pune benzina cu cifra octanica mare(98-99) si pune si niste tetraetil de plumb si o faci racheta....
Te risti?... avand in vedere ca trebuie sa-ti asumi o responsabilitate....
I Don't Drive Fast ... I Fly Low
0

#10 Useril este offline   CRyS` 

• Incepator
  • PipPip

Postat 13 March 2006 - 07:29 PM

N`am ce zice!Esti tare!Dar te gandesti ce se poate intampla cu acel motor de cativa centimetri cubi?Eu am "spart" un motor de 1700 cmc!Toate supapele rupte si cureaua de distributie dusa!.......

Nu te risca!Ia si schimbatzi mai bine motoscuteru!Treci pe un ATV macar 2WD on back!Macar....Eu am incercat un ATV 4WD si pot sa zic ca e marfa!Si unul SH gasesti la 2 miiare de euroi!...

0

#11 Useril este offline   Almar_uno 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 168
  • Inregistrat: 21-January 05

Postat 13 March 2006 - 09:00 PM

ce ai spus tu cu atv-ul stii... e si pe bani... iar in momentul de fata omul a cerut un mic ajutor pentru jucaria lui. si eu daca aveam bani imi cumparam ceva mare de 125 insa am mers cu o mobra si inca mai merg pe care am facut-o din pasiune si am fost foarte mandru. daca nu stiti despre care mobra este vorba uitati-va la tvr2 la emisiunea 2 roti si o veti vedea. mi se pare ca au pus-o in spot-ul de prezentare dupa ce au dat-o deja la vreo 4 emisiuni. mentionez ca pana acum un singur scuter de 50 a stat dupa mine si mi-a pus probleme era din suzuki katana 2004 si era racit cu apa in conditiile in care mobra e din 80 si e reconditionata toata de mine.
@ piciul .. gandestete ca asta e doar inceputul si poti face ceva de care sa fii mandru totul e sa vrei, si eu am inceput dupa cum vezi la fel ca tine

Aceasta postare a fost editata de Almar_uno: 13 March 2006 - 09:01 PM

I Don't Drive Fast ... I Fly Low
0

#12 Useril este offline   PiciU_70 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 19 March 2006 - 08:08 PM

Hai sa va spun mai multe despre skuter.
1.Set motor polini de 43 mm alezaj (e cel de 12 000 rpm)
2. Rezonator RMS cu atenuator mesterit
3. Role variator usurate exact si cantarite pe cantar
4.dat motoru inapoi sa se urce cureaua mai mult pe variator
5.bagat in cutie spate ulei subtire
6.La motor folosesc OMV sin star se pune maxim 1% (atat pun)
7. Facut jigler pt setul asta( e foarte betiv motoru :D )
8.Setul are deja 9 admisii(ce sa mai pilesc)
9.Bujie Nippon Denso
10.garnitura motor (facuta recent din "foita" aluminiu :( )
11.Pus arcuri mai tari la variator
12.Curea un pic mai mare

Si momentan cam atat.Sunt foarte mandru de scutericiu meu. Jumate din scuterele din valcea mananca pref :) Cu conditia ca cealalta jumate sa smekerit si si-au luat gillera runner SP50 purejet. :( cu seturi marite.Acolo la runner mai greu ku demarajele si dapasirile aproape imposibile. Cu toate ca in curbe scot scantei din cric cam nasp era sa cad pe la 70 intro curba :) tot nu pot depasi. aku skuteru face 80-90.

Aceasta postare a fost editata de PiciU_70: 20 March 2006 - 10:23 PM

0

#13 Useril este offline   PiciU_70 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 19 March 2006 - 09:23 PM

Oricum aku m-am gandit la un minarelli de 49 in 5 trepte.Akolo pot face modificari majore findca sunt niste skutere ku kadru din teava asa ca pot sa tai :(
0

#14 Useril este offline   CRyS` 

• Incepator
  • PipPip

Postat 19 March 2006 - 10:10 PM

Super tare!
Si prin Iasi exista o divizie a scuterelor...Sa vad cum fac rost de niste poze si sa vezi ce fac....oameniii dementzi!Nu sunt multzi,doar vreo 18 sau 19!

0

#15 Useril este offline   PiciU_70 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 20 March 2006 - 10:21 PM

Misto. Daca ai putea rezolva ceva cu pozele alea as fi recunoscator. :) . Ma gandeam sa inlocuiesc mopedu cu un minarelli sau morini.
0

#16 Useril este offline   PiciU_70 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 03 April 2006 - 08:50 PM

Nu am mai raspuns de mult.Nu ma avut timp cu scoala si altele. M-am gandit serios si o sa imi iau un minarelli de 49 in 5 trepte. Motorul se tureaza dement de rau(pe la 12-16 000 ture).Deci are putere.Si cu Mopedul o las balta ca nu pot scoate mai mult de la el .Deci o sa raspund cu poze (poate)si detalii la data schimbarii skuterului. La noi in valcea sunt momentan vreo 60 de sckuteristi. Sa vad dak fac rost de poze.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu