Modelism - RHC Forum: rezonator pt 2t - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

rezonator pt 2t vreau sa-mi contruiesc unul

#1 Useril este offline   gsk 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 27-February 06

Postat 27 February 2006 - 02:09 PM

Salut,

sper ca nu voi deranja prea tare cu intrebarea mea, caci nu prea are legatura cu aeromodelismul.
ce vreau eu sa fac, este o toba pt o motocicleta cu motor in 2t. am gasit destule siteuri de pe care am facut rost de formule. intrebarea e alta...
formule sa fac rezonatorul am gasit. dar cum ma pot juca cu aceste formule?
adica:
mai toate tobele unui suzuki RGV au rezonatoarele diferite caci pistoanele se afla pozitionate longitudinal. ceea ce inseamna ca partea convergenta a unei tobe este diferita de cealalta. o sa incerc sa atasez si niste poze ca sa ma fac inteles mai bine :D
ideea e ca cei care au fabricat tobele au modificat anumiti parametrii. dar care?
in poza pe care sper sa o atasez, la toba pistonului din spate (sau cea de sus) parta de dinainte de toba finala este mai scurta decat la cealalta toba.
ideea e ca aceste tobe trebuie sa functioneze absolut identic pt ca pistoanele sa lucreze egal. deci banda de putere trebuie sa fie aceeasi cu toate ca forma lor nu este identica!

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-8-1141042162.jpg

Aceasta postare a fost editata de gsk: 27 February 2006 - 02:10 PM

0

#2 Useril este offline   flying123 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 132
  • Inregistrat: 29-December 03

Postat 27 February 2006 - 03:38 PM

salut gsk

http://www.rgv250.co.uk/forums/ (engine enhancement). parerea mea e ca pentru un motor 2smoke (2T) racing ai nevoie de sfaturi concrete de la mama ei. Un rgv250 are aproximativ 60bhp, nu vad cum ai putea scoate mai mult dintr-un 250cc. multa bafta si sa ne tii la curent!

Aceasta postare a fost editata de flying123: 27 February 2006 - 03:45 PM

0

#3 Useril este offline   gsk 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 27-February 06

Postat 27 February 2006 - 04:08 PM

pai hai sa va tin la curent.. B)
scuza-ma , dar esti putin in urma.
au scos ceva mai mult dintr-un 250!!
si anume 80 de caluti.
o sa-ti caut un linck si o sa-ti dau. spre ex, ultimul model de rgv adica RGV 250 SP are 72 de cai din fabrica.

stiu f bine cam tot ce s-a scris pe acel forum despre rezonator. problema e ca, despre ceea ce vreau eu sa aflu nu am gasit nimic. pana la urma o sa-i intreb pe ei... ei fiind englezii. ma gandeam ca poate problema va fi rezolvata in tara! :wub:
0

#4 Useril este offline   flying123 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 132
  • Inregistrat: 29-December 03

Postat 27 February 2006 - 04:58 PM

tot ce-i posibil. sunt in urma rau ..deci rgv cu 80 de cai. super!
al meu e model '90 si are parca 63hp. ma bate gandul spre un motor 4 stroke v-tec. mai mare..

Aceasta postare a fost editata de flying123: 27 February 2006 - 05:00 PM

0

#5 Useril este offline   PiciU_70 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 154
  • Inregistrat: 04-July 04

Postat 27 February 2006 - 08:57 PM

Mai bine iti iei un motor in 2T foarte turat si ii bagi un rezonator polini,RMS sau ce mai gasesti. Daca vrei forta si putere. :D Decat sa stai cu calculele B) mai bine cumperi unul. Parerea mea. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/sleep.gif
A disparut ca magaru in ceata.....
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu