Mr. F, la 25 Jun 2006, 14:51, a spus:
eu am proiectat motorul la 364 PSI maxim, dar am luat in considerare gaura initiala de 13 mm.
fumigena si motorul trebuiau sa se aprinda in acelas timp de la 2 aprinzatoare (facute de mine din nichelina) legate in paralel.
Salutare!
La mine merge SRM cu dimensiunea gaurii de 4 mm... esti sigur ca nu-ti merge? poate ai vrea "setare" facuta aiurea.
Batul e rupt pe jumatate fie de la impactul cu solul fie de la vibratiile din aer... din cauza traiectoriei "ciudate" e posibil sa fi aparut niste acceleratii destul de mari pe structura respectiva.
Pune ceva poze cu ramasitele. Ar fi interesant de vazut.
Daca fumigena se aprindea in acelasi timp cu motorul... cum ilustra ea terminatul arderii motorului? Eu intelesesem din primul tau mesaj ca fumigena respectiva urma sa se aprinda dupa ce se termina de ars motorul.. astfel dracia zbura si la capatul fazei propulsiva urma ca fumigena sa fie aprinsa ca sa marcheze punctul in care s-a terminat de ars motorul... inca nu mi-e clara treaba cu fumigena. E posibil sa fi citit eu prea repede. In plus din cate stiu motoarele cu zahar si azotat de potasiu scot mult fum; ai facut fumigena de culoare diferita care sa se aprinda sa marcheze finalul arderii motorului?
MIG-29

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla