Am facut o schita care arata dimensiunile principale ptr motoare de 24 mm diam exterior.
Cred ca este un lucru util.
Tuburile se umplu mai mult sau mai putin si asa rezulta diferite clase de motoare, C, D,E si diferite intarzieri. Motoare de 10 Ns mai obisnuite sunt cele de 17,5 mm diametru, unde se procedeaza la fel, adica acelasi tip de tub de 70 mm lungime se incarca pentru 2,5 Ns, 5 Ns sau 10 Ns. Normal ca lucrul asta nu e ehiar bun pentru cei care cauta ceva performanta, adica racheta cara degeaba o bucata de tub care nu foloseste la nimic, motorul e mai greu. In plus este supradimensionat la grosimea peretilor (2 mm ptr motoarele de 17.5 mm). Problema este insa ca se cauta performanta acolo unde nu e. Sunt motoare comerciale, de serie in primul rand si trebuie sa raspunda unor criterii specifice, din care cel mai important este siguranta in functionare. Asta nu inseama ca nu pot fi folosite cu succes si in competitii, depinde unde si cand.
In general, cam toate motorasele de dimensiuni asemanatoare, facute de amatori au fost mai bune ca performante decat majoritatea celor comerciale insa fiabilitatea a fost considerabil mai redusa. Aici e ca peste tot, cine nu risca nu castiga.
Sunt multe probleme care apar, multe din ele nu au fost inca discutate aici pe forum, ca de exemplu chiar testele astea de fiabilitate sau de pastrare a a caracteristicilor in timp sau in conditii mai deosebite de mediu. Asa de exemplu, motoarele astea cu BP se comporta destul de diferit cand afara e foarte cald (daca au fost expuse la caldura mai mult timp), foarte umed (se intampla foarte des la concursuri, mai ales dimineata) sau frig ( chiar zilele astea am â€ocazia†sa testez motorul cum merge pe frig, sunt minus 40 pana la minus 50 grade Celsius afara, desi mai degraba nu mai functionez eu eu decat el !). :D
De asemenea este f. important cum se pastreaza, ferit de umezeala sau variatii rapide de temperatura. In plus sa stiti de la mine un lucru: daca am scapat pe jos un motor, pe parchet sau pe ciment, motorul acela nu a mai fost folosit niciodata la vreo lansare in concurs. Poate am exagerat, poate nu, cert este ca nu am patit explozii decat f.f. rar, poate o data la cateva sute de lansari, nici nu-mi aduc aminte de vreun eveniment din asta.
A face cateva motorase pentru uz propriu este un lucru, dar a da si la altii e cam altceva.