Va prezint o racheta mai complexa pe care am facut-o cu ceva timp in urma dar nu am avut la dispozitie si fotografii cu lansarea. Am facut insa o lansare la jumatatea lunii iunie, dupa testul mai simplu efectuat in toamna si am cateva foto si un film scurt.
Modelul a fost conceput pentru testarea unui sistem mai simplu de ejectare a rachetelor auxiliare laterale (“boostereâ€), care avand motoare mai mici dar cu forta mare si timp scurt ajuta semnificativ lansarea, astfel ca se poate folosi un motor mai slab ca motor principal.
Racheta poate zbura in 16 configuratii diferite (o treapta sau 2 trepte, cu boostere sau fara, cu boostere active sau inerte, largabile sau fixe, etc) plus inca cateva variante in functie de motoarele folosite. Nu e mare, diametrul primei trepte e de 70 mm, tr. 2 are 42 mm diametru, lungimea totala cca. 900 mm.
Motoare: treptele cate un motor C, D sau E pe 24 mm fiecare iar in boostere cate un motor A sau B pe 13 sau 18 mm diam. Se pot pune si motoare principale F de 60-80 Ns dar numai o data, ca dupa lansare n-o mai gasesc nici cu politia.
Materiale: hartie rulata ptr. corpuri, corpul tr. 2 are si doua straturi spirale din fibre de sticla 0.05, placaj aviatic de 2 mm ptr aripile incastrate in corp. Treapta superioara e aprinsa cu teava de la motorul primei trepte cu zero intarziere. Stramerul primei trepte aruncat de un arc spiral, pe la partea inferioara a corpului, in momentul aprinderii tr.2.
Nu este nimic f. complicat, trebuie doar ceva experienta, atentie si bineinteles motoare, problema cea mare care este atat de greu de rezolvat in Ro, sau cel putin pentru cei care nu sunt inca membrii ai vreunui club (spun asta ptr. ca am facut rachete asemanatoare, mai mari chiar, in Romania, cu materiale “indigene†100% - deci se poate. Unii din rachetistii romani de la cluburi fac rachete si mai complexe, deci atentie iarasi: se poate si in Ro).
http://picasaweb.goo...iu1234/BOOSTERS
Jucaria asta inceraca sa demonstreze ca se pot obtine zboruri spectaculoase, care au si zgomot si fum si inaltime folosind motorase mult mai usor de facut sau procurat. Sigur ca nu e acelasi lucru cu ceeea ce se poate obtine cu motoare mult mai mari, dar si munca si costul sunt considerabil mai mici. Presupunand ca as fi facut acelasi fel de racheta, dar folosind motoare mari, de sute de Ns in loc de zeci de Ns as fi avut in plus serioase probleme cu aprobarea pentru lansare, pe langa numeroase complicatii constructive in vederea indeplinirii unor criterii de siguranta. Pana la 160 Ns per total nu intreaba mai nimeni de sanatate, cel mult acela care supravegheaza lansarile face o scurta inspectie si zice Ok/Not Ok sau “capu’ la cutieâ€.
Am FILMUL lansarii, numai 5 secunde in total, cca 150 cadre, 10 Mb, e f. greu de prins zborul in obiectiv (ap. foto nu video). Am postat cateva secvente
Daca la fata locului totul a parut Ok, pe fim dat cadru cu cadru se vede ca nu a fost chiar asa: un booster s-a aprins ceva mai devreme (0,1 sec) si s-a separat mai devreme (0.2 sec) in timp ce racheta s-a rotit in jurul axei cu cel putin 180 grade, al doilea a avut separare mai violenta, etc. Pe film se vede norul de la aprindere al tr. 2, dupa numai cateva cadre separatia e vizibila, deci totul s-a petrecut f. rapid.
Racheta a fost lansata in conditii de vant destul de tare, 5-6 m/sec, inainte de furtuna. Locul de lansare e o ferma de “gazonâ€, care creste iarba si apoi o recolteaza ptr. replantare, asa ca alergarea pentru recuperare a fost o placere!
Un nou zbor va fi probabil pe 21 sau 22 iulie.