Eu am folosit Cura foarte mult timp inainte sa descopar Simplify3D dar acuma nu mi-as imagina sa folosesc altceva.
Va ca si al tau e "Licensed to God" :lol: Recunosc, nici eu nu l-am cumparat. E cam scump dar cred ca merita banii. Ce versiune folosesti? Eu am gasit 4.0.0 destul de demult. Este si ceva mai nou?
Am o mica 'iritare' cu Simplify3d si nu reusesc nicicum sa rezolv. La inceput de print, chiar cand ii dai drumul, cu Cura, cobora extruderul pana la 'home position' apoi se ridica un pic si pleca spre punctul de inceput al printului oarecum in diagonala (merge capul spre centru si in acelasi timp urca incet si patul, elegant). Cu simplify3d, la inceput face la fel, se duce la home dar ramane acolo si pleaca direct orizontal spre centrul patului unde ar incepe printul, practic razant la 0.2mm sa zicem de suprafata. Nu stiu daca am explicat suficient de clar. Orice comanda gcode daca pun la start script, executa ce-i dau dar chiar inainte de print, se duce inapoi la home si se taraste pe pat din nou spre start.