Pagina 1 din 1
Fibra de sticla
Postat 28 May 2003 - 12:47 PM
salut Bebeto,
Stiu ca esti ploiestean asa ca stii strada Valeni(zona birtul Valeni) .Chiar pe colt e un atelier( Istin parca se numeste) care confectioneaza repere din fibra de sticla . Pe o carena pentru o motoreta a baiatului meu (modelul din ipsos l-am confectionat eu ) au cerut vreo 500.000 lei . Calitate -medie . Incearca acolo sigur te servesc daca l-e duci matrita . Bafta
Stiu ca esti ploiestean asa ca stii strada Valeni(zona birtul Valeni) .Chiar pe colt e un atelier( Istin parca se numeste) care confectioneaza repere din fibra de sticla . Pe o carena pentru o motoreta a baiatului meu (modelul din ipsos l-am confectionat eu ) au cerut vreo 500.000 lei . Calitate -medie . Incearca acolo sigur te servesc daca l-e duci matrita . Bafta
Postat 28 May 2003 - 05:29 PM
Vinde careva placa de textolit sau placa de fibra de sticla de 2.6mm ,3mm ,4 mm???
Sau unde se poate gasi? In obor au doar de 2mm.
Sau unde se poate gasi? In obor au doar de 2mm.
Postat 30 May 2003 - 10:44 AM
Gigi ai gasit ceva fibra de sticla prin casoi?
Multam!!!
Multam!!!
Postat 05 June 2003 - 12:12 PM
nu e cumva de 2.5mm? Te rog zi ca e de 2.5 ca de cind caut draci m-au luat.
Bog[QUOTE]
Bog[QUOTE]
Aceasta postare a fost editata de bogdanut: 05 June 2003 - 12:15 PM
Postat 17 June 2003 - 11:30 AM
tomac, la 28 May 2003, 12:47, a spus:
salut Bebeto,
Multumesc de pont! Am fost acolo,si cum am fost asa am plecat!!!!Ptr.ceea ce vreau eu sa fac,vor si pielea dupa mine!?! :mellow:
Arata acest topic
Pagina 1 din 1