Modelism - RHC Forum: Motorizare DJI Snail - FPV Racing - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Motorizare DJI Snail - FPV Racing super oferta

#1 Useril este offline   neataticu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1428
  • Inregistrat: 25-October 07
  • Interests:Aero - auto - moto - velo - sport
    Multi roto !

Postat 09 January 2018 - 10:52 PM

Dau o motorizare DJI snail pentru FPV Racing. Setul consta din 4 motoare 2305 - 2400kv - se preteaza la 4S. Sunt mult mai usoare decat echivalentele de pe piata. 27.8g motorul. Sistem quick release (vine si cu 2 seturi quick release de schimb) Thrust la 4s cu elicile dji 5048 1320g.... sunt impecabile, fara crash-uri, fara jocuri, fara lovituri, zgarieturi. Foarte rezistente. Elicile quick release sunt foarte dure, mult mai usoare decat cele clasice datorita hubului gol care are rolul de a absorbi impactul. Pe langa motoare mai dau 2 seturi de quick release de rezerva fiecare cu 2 adaptoare CW si CCW( se pot lua si adaptoare pentru elici normale). 18 seturi de elici (4buc/set) 5048S quick release sigilate. 1 set de bipale de 6 inch tot quickrelease sigilat... in 3s este perfect pentru long range (exista si de 7 inch tot pt long range). plus cam 2 3 seturi desfacute si rulate dar perfecte. In total cam 80 de elici din care 72 noi sigilate.
Numai adaptoarele de rezerva si elicile de schimb sunt 100 de euro. Gasiti elici si motoare de schimb la noi in Romania. Pretul unui motor este 87 RON. Va pot da link-ul in privat, nu fac reclama.
Pret pachet 500 RON . il pot face si combo quad complet cu ce mai am la vanzare (PM daca va intereseaza si ne intelegem) Le dau pentru ca sunt mai mult pentru racing decat freestyle. Am luat ceva mai "smooth"

https://store.dji.co...m=menu_products

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de neataticu: 09 January 2018 - 10:55 PM

12CM Records

Freestyle - Armattan Rooster /T-motor f40 pro II - 2400kv motors / Kiss 32A ESC / Kiss V2 FC / Foxeer Pedator / FrSky Taranis x9d+ on TBS Crossfire / TBS Unify Pro V3
DJI Mavic Pro
0

#2 Useril este offline   neataticu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
    Multi roto !

Postat 16 January 2018 - 09:06 AM

UP ! 450 RON ( 100 EUR) tot pachetul....
12CM Records

Freestyle - Armattan Rooster /T-motor f40 pro II - 2400kv motors / Kiss 32A ESC / Kiss V2 FC / Foxeer Pedator / FrSky Taranis x9d+ on TBS Crossfire / TBS Unify Pro V3
DJI Mavic Pro
0

#3 Useril este offline   neataticu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
    Multi roto !

Postat 07 February 2018 - 06:51 AM

VĂ¢ndute
12CM Records

DJI Mavic Pro
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu