salut/buna ziua ma numesc alex si sunt din bacau am 17 ani. as vrea sa mi construiesc un velier dar nu stiu de unde sa incep am facut navomodelism la clubul copiilor din bc dar nu m am tinut pt k nu aveam timp va rog frumos sa ma ajutati ku ceva sfaturi,planuri,orice. platesc pt planuri va multumesc anticipat
Pagina 1 din 1
help me!
Postat 11 February 2006 - 12:20 AM
Te vad online.
Bine ai revenit in randul modelistilor. Zicem ca avem pretentia ca suntem...
Stai pe aproape ca la navomodele treaba e mai serioasa! Ai noroc de colegi foarte pasionati si precis o sa primesti cele mai bune sfaturi.
Nu prea am umblat dupa planuri pe net, dar sigur daca citesti pe forum chiar la navo, gasesti multe pagini pline cu link-uri catre alte pagini pline cu planuri. Chef de treaba sa fie ca o sa ai ce plati! Poate o sa ai noroc de un plan frumos! Tu vezi de materiale, ca alea costa mai mult...
Spor la treaba!
In concluzie, citeste sau cauta pe forum ca gasesti toate informatiile de care ai nevoie!
Bine ai revenit in randul modelistilor. Zicem ca avem pretentia ca suntem...
Stai pe aproape ca la navomodele treaba e mai serioasa! Ai noroc de colegi foarte pasionati si precis o sa primesti cele mai bune sfaturi.
Nu prea am umblat dupa planuri pe net, dar sigur daca citesti pe forum chiar la navo, gasesti multe pagini pline cu link-uri catre alte pagini pline cu planuri. Chef de treaba sa fie ca o sa ai ce plati! Poate o sa ai noroc de un plan frumos! Tu vezi de materiale, ca alea costa mai mult...
Spor la treaba!
In concluzie, citeste sau cauta pe forum ca gasesti toate informatiile de care ai nevoie!
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
Telefon: 0721 385365
Postat 11 February 2006 - 12:21 AM
Salut!
Te pot ajuta si cu planuri si cu ceva sfaturi in materie de constructie a corpului din lemn, am planuri in format electronic. lasa o adresa de mail sau de yahoo messenger.
Incearca sa iei contact cu Gyula care e foarte bun in materie de veliere.
Stima,
Sorin
Te pot ajuta si cu planuri si cu ceva sfaturi in materie de constructie a corpului din lemn, am planuri in format electronic. lasa o adresa de mail sau de yahoo messenger.
Incearca sa iei contact cu Gyula care e foarte bun in materie de veliere.
Stima,
Sorin
Arata acest topic
Pagina 1 din 1