vanzari motoare cine, cat, de care
Postat 19 July 2005 - 09:13 PM
Vezi ca e in dreapta sus un text cu rosu cam asa: "Cauti un magazin de MODELISM?" si cu negru sub el: "click aici".
Daca apesi pe butonul din stanga al soarecului cand e cursorul pozitionat deasupra textului (apare o manuta mica si tremuranda ca stie ca urmeaza sa dea bani), te duci direct la raspunsurile asteptate...
Bafta!
Daca apesi pe butonul din stanga al soarecului cand e cursorul pozitionat deasupra textului (apare o manuta mica si tremuranda ca stie ca urmeaza sa dea bani), te duci direct la raspunsurile asteptate...
Bafta!
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
Telefon: 0721 385365
Postat 20 July 2005 - 01:23 AM
Nu vreau sa te dezamagesc dar nu cred ca www.rhc.ro vinde motoare de modelism. Pe de alta parte daca exista doritori poate ar fi o idee buna sa inceapa sa aduca asemenea materiale... desi nu stiu cam ce autorizatii ar trebui... probabil (pentru a cita un amic) "costa de rupe si dai cu subsemnatu` de faci scurta la mana". Personal nu stiu cat e de "grava" chestia cu autorizatiile deoarece nu am incercat.
Din ce oras esti? Nu esti norocos sa ai vreun club de rachetomodelism la tine in oras?
MIG-29
Din ce oras esti? Nu esti norocos sa ai vreun club de rachetomodelism la tine in oras?
MIG-29
Postat 24 August 2005 - 08:38 PM
bai pana acum am fost plecat dar promit solemn ca o sa le am gata in cateva sapt
nu stiu sigur daca cu incarcatura de catapultare dar eu sper din tot sufletul sa le fac sa mearga(imi tot sare nozzle-u dar il fac eu sa tina)
nu stiu sigur daca cu incarcatura de catapultare dar eu sper din tot sufletul sa le fac sa mearga(imi tot sare nozzle-u dar il fac eu sa tina)
Schimbat Nick in Dexter_Jr ca sa resetam numaru de mesaje
Postat 01 September 2005 - 07:16 PM
bai flacai .. pe data de 9 incepe concursul european de rachete la buzau .. luati legatura cu mine si ne int pe acolo si va fac eu rost de motoare (contra cost) aduse din afara .. mie nu`mi iese nimic.. vb direct cu reselleru :D dar nu va oblig