Modelism - RHC Forum: Identificare automodele - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Identificare automodele clase valabile in concurs

#1 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 232
  • Inregistrat: 03-December 02

Postat 20 May 2003 - 11:25 PM

Daca tot dorim desfasurarea unui concurs propun ca fiecare sa faca o prezentare a materialului de concurs. In cazul in care cineva doreste sa participe la mai multe clase o poate face fara probleme. Organizarea unor competitii in functie de clasele prezente se poate face in fiecare duminica, in care oricum venim sa ne dam.
Din ce se vede pe pista, este clar ca 1/8 este dominanta, asadar se poate organiza duminica ce vine o competitie in acest sens. Acelasi lucru se poate face si in cazul modelelor 1/10. Presupun ca oarece tolerante trebuie sa existe, 2wd sau 4wd, electric sau termic, asta din considerente practice, sunt clase la care nu exista modele concurente...
Prin urmare solutia ar fi simpla(din punctul meu de vedere), cei care doresc o competitie pot sa participe in functie de materialul de concurs agreat sau detinut; clasa1/8 2wd+4wd si clasa 1/10 2wd+4wd.
Organizarea acestor evenimente se poate face si fara prea mare tam tam, daca se vrea...oricum duminica majoritatea automodelistilor(+aero) sunt pe pista. Pt cei care doresc neaparat o recunoastere de orice fel propun acordarea unei diplome de onoare(printata)+recunostinta participantilor cu promisiunea unei revanse, in plus mustrarea locurilor codashe cu bine cunoscutul "RUSINICA!"
Pe bune acum, prea multa teorie in cazul unor masinute cu telecomanda....

Aceasta postare a fost editata de ikonet: 21 May 2003 - 03:26 AM

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu