Daca nu place cu ele aici, le-o muta/sterge vreun moderator..
Cand am fost in Belgia la muzeu...
Postat 01 February 2006 - 11:23 AM
Adevarat!
Singurul submarin vizitabil din Europa!
Era un submarin rusesc, ce era functional pana in 1996!
Absolut futere!
Nu stiu cum traiau aia la bordul lui, ca io m-am ingrozit!
Paturile nu erau mai mari de 40cm pe un metru! Parol!
Imagini atasate
Postat 01 February 2006 - 01:44 PM
(dupa ce am terminat cu off topicele, sterge tu de pe aici ce e in plus, sa nu se supere chituitorii).
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de Valteras: 01 February 2006 - 02:09 PM
Postat 02 February 2006 - 07:22 AM
ei posteaza aici ,eu intru rar la navo.
Marinaru le-a mutat separat...si mai zice: la Belgia nu se ezixta museu asta, ca el a fost...aia e recuzita de la un teatru, fraier coclit!!!...da e grea flamanda asta, si nu ai inteles ce-ti explicau aia cand iti spuneau ca spectacolul se tine in sala!
Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 02 February 2006 - 08:00 PM
Postat 02 February 2006 - 06:00 PM
Valteras, la 2 Feb 2006, 10:49, a spus:
Eu unul mai vreau si daca tot sunt puse, chiar ar merita un topic separat. Ceva gen Walkarounds.
Un loc unde sa nu se amestece printre discutii si unde sa poata fi gasite usor. Pentru unii pot fi bune chiar ca referinte.
@Valteras, chiar daca nu mai pui altele, eu oricum iti multumesc si pentru astea.
Bafta!

Postat 03 February 2006 - 06:59 AM
Valteras, la 1 Feb 2006, 11:23, a spus:
!
Toci!.....nu e singurul http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Mai e unul la Muzeul Tehnik de la Speyer, in Germania,, mai modern decat ala rusescu, dar tot atat de nasol inauntru.......din pdv inghesuiala si claustrofobie......in rest, gigea-mai-mai!...zic asta ca fusei in el :)
Aceasta postare a fost editata de pitts: 07 February 2006 - 08:20 AM
Postat 06 February 2006 - 03:32 PM
Valteras, la 1 Feb 2006, 12:39, a spus:
Asta-i poza de la punctul termic de la tine de la bloc, hai ca te-am prins Valterashe...
Baga mai multe poze ca stiu ca ai unele beton, hai nu te mai lasa rugat atita.
Stiu io ca ai o poza in scaunul de comandant si una in "scaunul" din camera unde se gindeste cel mai adinc.
K.
Postat 07 February 2006 - 08:55 AM
Observati ca orice coltisor, chiar si din WC, este plin de niscaiva tzevi, robineti, electrice, etc. Nu e ca in submarinele alea de butaforie ce le vedem in filmele glorioasei natiuni americane. Acolo e ordine, pereti tencuiti, lumea sta in picioare, comod...