Pagina 1 din 1
Macheta racheta Pentru filmare
Postat 13 April 2006 - 05:43 PM
Salut rachetomodelisti,
Un bun prieten ar avea nevoie de o macheta de racheta (nu trebuie lansata) pentru o filmare. Macheta ar trebui sa fie un fel de "scale" dupa una reala (1:1) sau cel putin sa semene cu una reala.
Inchirierea (sau vinderea) machetei se face pe baza de contract (persoana fizica sau juridica). Nu stiu cat se ofera pentru inchiriere sau vanzare dar negociati direct cu firma respectiva.
Din pacate este destul de urgent.. adica o zi ... doua... trei.
Am scris la rachetomodelism deoarece la "Machete statice" n-am prea vazut rachete.
Multumesc mult!
Pentru contact (din partea firmei): Alexandru, tel 0720 521 601.
Am uitat.... orice macheta intre 50cm si 150- 200 cm este binevenita.
Un bun prieten ar avea nevoie de o macheta de racheta (nu trebuie lansata) pentru o filmare. Macheta ar trebui sa fie un fel de "scale" dupa una reala (1:1) sau cel putin sa semene cu una reala.
Inchirierea (sau vinderea) machetei se face pe baza de contract (persoana fizica sau juridica). Nu stiu cat se ofera pentru inchiriere sau vanzare dar negociati direct cu firma respectiva.
Din pacate este destul de urgent.. adica o zi ... doua... trei.
Am scris la rachetomodelism deoarece la "Machete statice" n-am prea vazut rachete.
Multumesc mult!
Pentru contact (din partea firmei): Alexandru, tel 0720 521 601.
Am uitat.... orice macheta intre 50cm si 150- 200 cm este binevenita.
Postat 13 April 2006 - 05:58 PM
Eu am o macheta de Saturn V (Apollo 11 pe intelesul tuturor) dar nu vin in tara numai luna viitoare.Daca aminati pina atunci ;) ;) ;) sau faceti alt film bucuros.
Macheta are 1,1m.
Macheta are 1,1m.
A dracului dom-le cum se extinde si poluarea asta.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Postat 14 April 2006 - 10:44 AM
Multumesc mult pentru raspunsuri.
De achizitionat un kit ar fi o solutie buna dar dureaza si se pare ca se cam grabesc... :)
In ceea ce priveste Austria... ce sa zic nu este asa simplu... numai drumul cu masina ia vreo 12 ore dus (poate chiar mai mult intors - datorita vamei).
Oricum multumesc pentru oferta.
Am inteles ca racheta (macheta) totusi nu trebuie sa fie o copie fidela a uneia adevarate; poate fi si un rachetomodel ceva mai complex.
@adrry a postat o poza in forum la subiectul "Rachetomodele, despre rachete" pagina 2 si se pare ca ar fi OK "ca aratare".
Deci geva de genul asta ar merge.
Multumesc inca o data!
De achizitionat un kit ar fi o solutie buna dar dureaza si se pare ca se cam grabesc... :)
In ceea ce priveste Austria... ce sa zic nu este asa simplu... numai drumul cu masina ia vreo 12 ore dus (poate chiar mai mult intors - datorita vamei).
Oricum multumesc pentru oferta.
Am inteles ca racheta (macheta) totusi nu trebuie sa fie o copie fidela a uneia adevarate; poate fi si un rachetomodel ceva mai complex.
@adrry a postat o poza in forum la subiectul "Rachetomodele, despre rachete" pagina 2 si se pare ca ar fi OK "ca aratare".
Deci geva de genul asta ar merge.
Multumesc inca o data!
Imagini atasate
Postat 14 April 2006 - 08:27 PM
Marinaru, la 14 Apr 2006, 20:04, a spus:
Dexter_Jr, la 14 Apr 2006, 12:55, a spus:
...cred ca cel mai bine ar fi o simulare computerizata
Sigur...aia se face instant!...oare?!
n-am zis ca se face instant(si acolo e multe ore de lucru) dar daca nu le place ceva se modifica mult mai rapid ca la una "pe bune" plus ca o pot pune sa faca cam ce vreau
Aceasta postare a fost editata de Dexter_Jr: 14 April 2006 - 08:27 PM
Postat 14 April 2006 - 08:35 PM
Salut down, racheta pe care e prezenta in fotografia atasata, este construita de un rchetomodelist din Buzau si este ARIANE IV. Tot cei de acolo te pot ajuta in aceasta privinta, din pacate nu am nici o adresa de contact, asa ca cine-i cunoaste sa posteze niste adrese de email.
Postat 14 April 2006 - 09:07 PM
@down- poti sa iei legatura cu Pitts, de pe forum e la Federatia de Modelism si trebuie s-i cunosca.Cred ca e vorba de familia Sercaianu daca bine imi amintesc care au
cistigat mondialul la machete.
Bafta
cistigat mondialul la machete.
Bafta
A dracului dom-le cum se extinde si poluarea asta.
Postat 20 April 2006 - 10:26 AM
So .. Macheta din poza aia e pregatita de lansare in anul 2004 la Suceava .. Campionatul National de Rachetomodele Suceava 2004 :wub: awai da ce le am .. so .. macheta kit te kci pe ea .. si o macheta cum e cea din imagine e greu de facut si costa foarte mult .. Un sfat .. pt cei ce cauta incercati in Buzau .. acolo sunt 3 cluburi specializate pe S5 si S7 adik machete ... bafta .. pentru mai multe informatii www.csmspacemodels.go.ro sefu e Lucian Sercaianu .. :huh: bafta baieti
Arata acest topic
Pagina 1 din 1