vroiam doar sa stiu cum au obtimut aia iaprobari atata tot, dar voi iar o dati in paranoia
cat despre calimero, ti-am zis ca m-am plictisit de mult de el. am zburat aripi, termice, si acuma heli. mi-am luat simulator profesional ca exersez pt acrobatie si heli. stiu mai am de invatat dar nu mai sunt la nivelul de calimero de mult
@alex_mic chiar daca sunt student, nu inseamna ca am mult timp liber, am 2 slujbe, plec dimineata la cursuri, apoi ma duc la munca, si vin seara dupa 8 acasa cred ca muncesc mai mult decat multi de pe forum. e munca de teren , nu de stat si pus la burtica, dar merita. acuma sunt in sesiune si e si mai si. majoritatea aeromodelelor, statiilor, elicopterul, parapanta si altele mi le-am luat din banii munciti de mine
@MrSpace: e nasol cand pleci bucuros la camp, sa rupi norii , si cand ajungi acolo, dupa minim 20 min de mers, vezi ca e prea frig, sau sunt turbulente, vantu nu bate din directia care trebuie sau bate prea puternic, etc. pe cand aici in Poli langa mine imi ia 10 min pana acolo pe jos, e ferit de vant , frig si e la indemana oricui. super pt electrice
Aceasta postare a fost editata de teo: 26 January 2006 - 05:06 PM
Avion, cu motor...ia-ma si pe mine-n zbor..