Modelism - RHC Forum: acrobatie cu extra300 termic in oras - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

acrobatie cu extra300 termic in oras care se baga?

#1 Useril este offline   teo 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 466
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 25 January 2006 - 08:53 PM

nu ,nu e o alta propunere de a zbura in Poli cu termice r/c, ci o discutie despre ce am vazut pe eurosport, cum zburau astia in oras, la un concurs organizat la RedBull air race, avioane mari. daca fricosii nostrii aeromodelisti sar in sus cand e vorba de zbor cu un amarat de motoplanor in parc, ar face pe ei numai daca ar vedea cum zboara extra300 1:1deasupra D ambovitei, la un eventual RedBull air race. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif
atentie, astia se bagau si pe sub pod, dupa 3 looping-uri, si iar blocurile erau la 400m distanta, ceea ce pt un avion 1:1 e f putin pana face WTC din nou.
cum au obtinut astia aprobari sa faca asa ceva?

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-14-1138215184.jpg

Aceasta postare a fost editata de teo: 25 January 2006 - 08:58 PM

Avion, cu motor...ia-ma si pe mine-n zbor..
0

#2 Useril este offline   teo 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 25 January 2006 - 08:55 PM

trecere pe sub pod http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/ohmy.gif

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-14-1138215321.jpg

0

#3 Useril este offline   teo 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 25 January 2006 - 09:00 PM

alta.
pozele sunt facute de pe tv-tuner, iar la ora asta toata lumea din camin se uita la tv, si se vede prost eurosportu

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-14-1138215649.jpg

0

#4 Useril este offline   mobi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 508
  • Inregistrat: 27-May 04

Postat 25 January 2006 - 09:40 PM

Astia sunt cam cei mai buni piloti din lume la acrobatie... Podul nu este unul peste dambovita, ci peste Maas River din Rotterdam.

http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
0

#5 Useril este offline   jester 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1296
  • Inregistrat: 11-April 04

Postat 25 January 2006 - 11:13 PM

nu cred ca e off topic daca postez si eu un link cu filmulet cu su-31 trecand pe sub un pod...tot acrobatii, tot poduri si avioane de acrobatie sunt....

deci....aici filmuletul cu su-31.

aici pentru mai multe filmulete, inclusiv renumita manevra "culbit" a suhoiului 37...
poate deschid un topic pe tema asta vreodata daca e cineva interesat.
I feel the need, the neeed for speeed.....
0

#6 Useril este offline   down 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 225
  • Inregistrat: 24-May 05

Postat 26 January 2006 - 11:26 AM

Uite si un Zivko Edge 540 pe strazi cu vreo 350 Km/h.
Totusi nu zboara chiar deasupra multimii. De obicei se zboara deasupra apei... un canal ceva.
Apropos anul acesta RedBull organizeaza la Budapesta Air Race; asa ca cine este pasionat...

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-14-1138267581.jpg

0

#7 Useril este offline   down 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 225
  • Inregistrat: 24-May 05

Postat 26 January 2006 - 11:27 AM

... si chiar si in parculetul de copii din spatele blocului :)

La 7,4 m anvergura si 2,5 m inaltime ar putea zbura si prin tubul de la metrou intre victoriei si P-ta Romana. Iesirea s-ar putea face printre coloanele de la Romana...

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-14-1138267652.jpg

Aceasta postare a fost editata de down: 26 January 2006 - 11:30 AM

0

#8 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 26 January 2006 - 11:45 AM

teo, la 25 Jan 2006, 20:53, a spus:

fricosii nostrii aeromodelisti ... ar face pe ei numai daca ar vedea cum zboara extra300  ...
cum au obtinut astia aprobari sa faca asa ceva?

deci:
vis-a-vis de notiunea de "fricosi", te avertizez ca s-ar putea ca lucrurile sa stea cu totul si cu totul altfel, iar daca nu INCETEZI IMEDIAT cu provocarile astea de rahat, iti promit ca cel care va face "pe el" vei fi tu, si asta instantaneu!
opreste-te, pina nu ne iesim ireversibil din pepeni!
cit priveste modul in care a obtinut Matishek aprobarile de survol si mai ales CIT A COSTAT concursul ala, SIGUR nu ai cum sa intelegi! asa ca stai in banca ta!
sau, poate te-ai plictisit sa stai in regie, mai stii?
bafta si minuni!

Aceasta postare a fost editata de mizzone: 26 January 2006 - 11:45 AM

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#9 Useril este offline   fan 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 21
  • Inregistrat: 22-January 06

Postat 26 January 2006 - 01:13 PM

mizzone, la 26 Jan 2006, 11:45, a spus:

".......daca nu INCETEZI IMEDIAT cu provocarile astea de rahat, iti promit ca cel care va face "pe el" vei fi tu, si asta instantaneu!...........opreste-te, pina nu ne iesim ireversibil din pepeni!......... stai in banca ta! ..............sau, poate te-ai plictisit sa stai in regie, mai stii?

? ? ? ? ?

Aceasta postare a fost editata de fan: 26 January 2006 - 06:34 PM

TWITT .......... ( The Wing Is The Thing )
0

#10 Useril este offline   Alex mic 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 213
  • Inregistrat: 14-November 05

Postat 26 January 2006 - 01:29 PM

cred ca teo ar trebui sa se gandeasca la ceilalti, la timpul lor, la problemele lor si la cat de greu ar fi sa faci asa ceva. chiar daca esti student ai ai mult timp liber.... nu inseamna ca toti au asa ca mai intai gandeste-te la asta. apropo hooby-ul acesta nu este ieftin asa ca multi lucreaza din greu pentru asta..... timpul fiind limitat.
daca nu am dreptate va rog sa ma corectati sau sa-mi stergeti post-ul

Aceasta postare a fost editata de Alex mic: 26 January 2006 - 01:31 PM

0

#11 Useril este offline   fan 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 21
  • Inregistrat: 22-January 06

Postat 26 January 2006 - 01:42 PM

Alex mic, la 26 Jan 2006, 13:29, a spus:

'...........apropo hooby-ul acesta nu este ieftin asa ca multi lucreaza din greu pentru asta..... timpul fiind limitat......."

.......o fi zborul 1:1 mai ieftin .....................................................
TWITT .......... ( The Wing Is The Thing )
0

#12 Useril este offline   Alex mic 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 26 January 2006 - 01:46 PM

o fi? e prima oara cand intri aici nu? se vede :)
0

#13 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 January 2006 - 01:58 PM

@fan:
daca tot te "bagi in seama", iti ofer posibilitatea de afla "live", cind vrei tu si unde vrei tu, raspunsul la orice nelamurire ai, sau opreste-te.
in alta ordine de idei, da, s-ar putea sa fie oarecum disconfortant pentru tiriplici...
bafta si minuni!

Aceasta postare a fost editata de mizzone: 26 January 2006 - 02:00 PM

"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#14 Useril este offline   MrSpace 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1079
  • Inregistrat: 16-May 02

Postat 26 January 2006 - 03:24 PM

Teo te rog mult de tot zi-mi si mie, dece vrei musai sa zbori in oras? Pe camp nu iti place?

Ca am inteles ca ai fost pe acolo! Sa nu crezi ca e intrebare retorica, eu nu am fost niciodata pe camp unde se zboara de obicei.
0

#15 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 26 January 2006 - 03:59 PM

Nea Teo a pus mana pe statie s-a invartit cu un calimero in curte la politehnica si acum zice ca e la fel de bun ca domnii de la redbullairrace. Mai mult ne abureste cu 3 poze de parca noi nu avem TV acasa... am vazut si noi concursul.

Draga teo,
Vrei sa vezi niste filme cum extra sau sukhoi-ul se prabuseste in multime si omoara cateva zeci de oameni ? Dar la ce bun .. ca o sa ne zici :" Da ZOD dar cativa au scapat acum sunt fericiti in scaunul cu rotile." sau " aia care au murit erau donatori de organe "

Du-te si zboara in sala de curs, in camin , in baie la tine in camera cu extra ala din poza , fa ce vrea muschii tai ca pana la urma e o tara libera. Tot incerci sa ne convingi ca e ok zborul in oras.... esti ca un copil mic sacaitor si tampit care tot trage de parinti incercand sa le arate cum isi baga el un deget in cur. Ti-am zis de nenumarate ori ca e doar periculos si nu imposibil . Chiar nu inteleg ce vrei sa dovedesti ??? Ca ai cablu in camin ? Ca ai tv tuner ? Ca esti obositor de insistent ?
DT
0

#16 Useril este offline   teo 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 26 January 2006 - 04:36 PM

vroiam doar sa stiu cum au obtimut aia iaprobari atata tot, dar voi iar o dati in paranoia
cat despre calimero, ti-am zis ca m-am plictisit de mult de el. am zburat aripi, termice, si acuma heli. mi-am luat simulator profesional ca exersez pt acrobatie si heli. stiu mai am de invatat dar nu mai sunt la nivelul de calimero de mult
@alex_mic chiar daca sunt student, nu inseamna ca am mult timp liber, am 2 slujbe, plec dimineata la cursuri, apoi ma duc la munca, si vin seara dupa 8 acasa cred ca muncesc mai mult decat multi de pe forum. e munca de teren , nu de stat si pus la burtica, dar merita. acuma sunt in sesiune si e si mai si. majoritatea aeromodelelor, statiilor, elicopterul, parapanta si altele mi le-am luat din banii munciti de mine
@MrSpace: e nasol cand pleci bucuros la camp, sa rupi norii , si cand ajungi acolo, dupa minim 20 min de mers, vezi ca e prea frig, sau sunt turbulente, vantu nu bate din directia care trebuie sau bate prea puternic, etc. pe cand aici in Poli langa mine imi ia 10 min pana acolo pe jos, e ferit de vant , frig si e la indemana oricui. super pt electrice

Aceasta postare a fost editata de teo: 26 January 2006 - 05:06 PM

0

#17 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 26 January 2006 - 05:10 PM

Draga teo,

sunt sigur ca in sinea ta vroiai sa stii cum au obtinut aia aprobarile.....

Si ma bucur ca ne povestesti viata ta aici pe forum... mai zi cat de grea e viata ta cum te chinui tu salbatic in lumea asta cruda ...
DT
0

#18 Useril este offline   MrSpace 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1079
  • Inregistrat: 16-May 02

Postat 26 January 2006 - 05:15 PM

teo, la 26 Jan 2006, 16:36, a spus:

@MrSpace: e nasol cand pleci bucuros la camp, sa rupi norii , si cand ajungi acolo, dupa minim 20 min de mers, vezi ca e prea frig, sau sunt turbulente, vantu nu bate din directia care trebuie sau bate prea puternic, etc. pe cand aici in Poli langa mine imi ia 10 min pana acolo pe jos, e ferit de vant , frig si e la indemana oricui. super pt electrice

Pentru electrice mici poate, eu am un trainer de 3kg cu brushless de 300W, pt ala musai trebuie sa merg pe camp. Daca o sa ai ceva mare de scos la zbor poate incercam imreuna cum e cu transportul in comun pana in locatiile consacrate.
Sincer sa fiu eu as merge numai sa ii barai la cap cu intrebari pe cei mai cu experienta sau sa vad ce si cum mesteca din manse, asa poate reusesc si eu sa decolez ceva de jos si sa aduc la sol pe roti caricioplanele.

Spor la zbor
0

#19 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 January 2006 - 05:23 PM

ZOD, la 26 Jan 2006, 17:10, a spus:

Draga teo,

sunt sigur ca in sinea ta vroiai sa stii cum au obtinut aia aprobarile.....

Si ma bucur ca ne povestesti viata ta aici pe forum... mai zi cat de grea e viata ta cum te chinui tu salbatic in lumea asta cruda ...

he-he!
in bectro center, la etajul 1, este redbullromania, si daca-l intreaba pe virgil, sigur o sa-i povesteasca ce si cum, atit despre redbullairrace, cit si despre toate celelalte flugtag-uri organizate/sponsorizate de ei(unul a fost chiar si p-aci, pe malul dimbovitei...)
cit despre chinuiala salbatica, vai ce chin ar fi sa-si ia micul dejun sau cina, vreo trei-patru saptamini, EXCLUSIV cu paiul...
bafta si minuni!

0

#20 Useril este offline   teo 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 26 January 2006 - 06:04 PM

stiu unde e sediul RedBull, pt ca am fost acolo cand am facut inscrierile la redbull flugtag, la care am participat cu pizza zburatoare :D , si le-am intrebat pe toate fetele de acolo cand au fost la noi la atelier sa ne faca poze, si pe baietii de la organizare, dar au zis ca toate costurile de organizare(incluziv spaga pt aprobari),salariile sunt confiddentiale. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/sleep.gif

Aceasta postare a fost editata de teo: 26 January 2006 - 06:05 PM

0

#21 Useril este offline   Alex mic 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 26 January 2006 - 06:13 PM

acum am vazut ca vine ziua ta teo... vrei sa faci un raid de ziua ta? :D ar merge.... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif da cam frig :D
0

#22 Useril este offline   MIG-29 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1772

Postat 27 January 2006 - 08:22 AM

teo nu te lasa influentat domle de lume!
uite elicoptere in formatie (zbor 1:1) zboara printre cladiri, pe deasupra palmierilor... daca aia pot tu de ce n-ai putea?

http://thecia.com.au/reviews/b/images/blac...hawk-down-2.jpg

MIG-29

P.S.: daca nu zbori la firul ierbii in regie pe langa Dambovita cu un termic... nu mai am incredere in tine! cat mai jos, printre oameni! astept filme/poze!
0

#23 Useril este offline   ctotth 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 985
  • Inregistrat: 22-April 04

Postat 27 January 2006 - 02:17 PM

Eu unu nu mi-as face atatea probleme. Fata de WTC, Casa Poporului este (din pacate) mult mai solid construita.

Aceasta postare a fost editata de ctotth: 27 January 2006 - 02:18 PM

0

#24 Useril este offline   MIG-29 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1772

Postat 29 January 2006 - 01:06 AM

se zice ca orice caramida cu motor suficient de puternic zboara...

http://www.netaxs.com/mhmyers/cdjpgs/stopsign.jpg

MIG-29
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu