Postat 26 January 2006 - 01:08 AM
Salut,
mai repede as recomanda Apollo (www.halley.hu), pt. urmatoarele motive (nu neaparat in ordinea asta):
- preturi similare, in unele puncte mai mici ,chiar;
- traditie mult mai mare decat Aviodelta;
- daca ma iau dupa datele date de Aviodelta pe site, Apollo sta vizibil mai bine si la performante;
- aripa de 15m2 de la Apollo, e mai performanta si mai rapida decat cea ce 12m2 de la Aviodelta si aia 3m2 diferentza conteaza al naibii de mult, din toate punctele de vedere;
- sunt deja mai multe Apollo in tara si toate s-au comportat foarte bine; de Aviodelta nu stim, practic, nimic.
Flotoarele din fibra de sticla nu sunt prea bune (grele, nerezistente, insuficient echilibrate etc.). Cele mai tari sunt cele din aluminiu. Dar astea nu se fac nici in Ungaria si nici in Bulgaria. Cehii stau bine aici. Despre flotoare si zborul pe ele, cel mai multe va poate spune Sorin Bochis (este cumva utilizatorul Sorin Caius???) pentru ca el are sute de ore de zbor pe flotoare. Urmatorii din tara in clasament ar putea fi, probabil, Doru Isofache sau Cotetz George, cu doar cateva ore fiecare.
Insa: baiatul asta care tot vrea sa traga bannere si sa construiasca minuni, sa se imbogateasca sau mai stiu eu ce, parerea mea e ca, nu intelege ceea ce i se spune, drept dovada persevereaza in punerea de intrebari ciudate, fara priza la realitate. Eu ii doresc succes, numai ca succesul se bazeaza, in primul rand, pe maturitate si pe capacitatea de intelegere si analiza realista, ceea ce el, nu sunt sigur ca are. Sunt curios: cati ani ai?
Nu am nimic cu omul, dar mi se pare putin cam ...
In orice caz: zborul pe flotoare este mult mai pretentios decat zborul pe roti. E o poveste intreaga, nu ma bag s-o dezvolt eu. Oricum, e ca dracu' si orice gresala te rastoarna urgent. In primul rand, e cu totul alta mancare de peste, aparatul se comporta complet diferit, devine ca un fel de triax, decolarea este super-nenorocita etc. etc. etc.
Sper ca n-am suparat pe nimeni prea tare.
Bafta,
Matteo_circumspectul