Pagina 1 din 1
Lansare
Postat 16 March 2003 - 03:56 PM
Mi-am lansat racheta azi .A fost ceva incredibil de spectaculos .Aprinderea motorului cu un igniter pirotechnic .Racheta a urcat pana cam la 300 m si sa deschis parasuta prematur.Si racheta a facut un 360 in aer :D .Si din cauza vitezei foarte mari sa dezintegrat in aer <_< .Din fericire am recuperat majoriatea pieselor inclusiv motorul care a functionat admirabil.
Am sa pun poze in curand .Am filmat lansarea
Am sa pun poze in curand .Am filmat lansarea
F=m*a
Postat 16 March 2003 - 04:37 PM
F=m*a
Postat 16 March 2003 - 07:36 PM
Bravo Radule, aplauzee, esti tare!!!!!
Postat 16 March 2003 - 07:45 PM
Felicitari Radule.Deci a decolat si prima racheta experimentala din Romania.Se poate totusi.Motorul din ce l-ai
facut din azotat cu zahar sau azotat cu epoxy?.Cit timp a functionat motorul?
facut din azotat cu zahar sau azotat cu epoxy?.Cit timp a functionat motorul?
A dracului dom-le cum se extinde si poluarea asta.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Postat 16 March 2003 - 11:02 PM
Multumesc Space :)
Skyspy motorul era din Kno3 +zahar topite (metoda nakka :) )
Filmul nu eu l-am facut (eu eram ocupat cu butonul de lansare :) ) ,personana care filma pur si simplu a ramas masca :D si in loc sa urmareasca racheta cu camera a urmarito numai cu ochii .A fost intratevar ceva care nu poate fi descris ,trebuie sa vezi :) :).Am filmat cu 2 aparate .Pe al doilea e miezul ...tot zborul si e mult mai clar :) Am sa-l pun si pe ala indata ce-l dau jos de pe camera
In poza racheta inainte de lansare...
Skyspy motorul era din Kno3 +zahar topite (metoda nakka :) )
Filmul nu eu l-am facut (eu eram ocupat cu butonul de lansare :) ) ,personana care filma pur si simplu a ramas masca :D si in loc sa urmareasca racheta cu camera a urmarito numai cu ochii .A fost intratevar ceva care nu poate fi descris ,trebuie sa vezi :) :).Am filmat cu 2 aparate .Pe al doilea e miezul ...tot zborul si e mult mai clar :) Am sa-l pun si pe ala indata ce-l dau jos de pe camera
In poza racheta inainte de lansare...
Aceasta postare a fost editata de Radu: 16 March 2003 - 11:07 PM
F=m*a
Postat 20 March 2003 - 08:02 PM
Radule cind pui niste poze sa le vad si eu ca videoul nu l-am putut downloada.Initierea cu ce ai facut-o
cu permanganat si cit timp a functionat motorul?
cu permanganat si cit timp a functionat motorul?
A dracului dom-le cum se extinde si poluarea asta.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1