bitex, la 19 May 2015 - 07:17 PM, a spus:
Nu mai umblu cu periatul... Te descurci bine indiferent de situatie. Nu te mai incurca in detalii. Construieste si cu o singura piulita, invata si restul si da-i bataie. Lasa fineturile pe cand o sa vezi ca ai nevoie de ele. Stiu masini vandute de firme renumite cu piulite simple, cu oarece joc in ele, cu suruburi facute prin rulare si nu se mai moare din asta. Pana la urma, o sa faci niste piese pentru care o sa primesti desene fara nici un fel de tolerante si atunci sa vezi distractie. Te omori sa scoti precizie de sutime de mm si iti spune la final ca era cota libera, putea fi si cu 0,5 mm in plus sau minus.
Legat de aparitia uzurii, ea nu o sa apara uniform pe lungimea surubului si orice ai face, nu poti regla nimic. Schimbi totul. nu-i menghina, e cnc. Nu ajungi sa reglezi nimic. De regula se uzeaza piulita complet si surubul local, in zona prelucrarilor. N-ai ce regla.
Spor la treaba.
PS. As avea curajul sa spun ca degeaba inlaturi jocul, la un surub imprecis.
foarte adevarat!
eu pun doua piulite doar din cauza piticului de pe creier :rolleyes:
constructia masini insasi e un hobby pentru mine, nu sunt presat de timp ca sa o termin cat mai repede.
singurul lucru de care imi fac griji la folosirea suruburilor chinezesti este ca aceste suruburi nu au pasul exact cat zic ei ca are
de exemplu la surubul cu pas de 5mm e posibil sa am 4,95-4,97mm si eroarea sa fie variabila pe toata lungimea surubului - adica intr-o portiune sa am 5,01 in alta 4,95 .
se poate corecta software o astfel de eroare.
folosind suruburi de firma, nu ai astfel de probleme dar vorbim de un alt buget....