cosmin_stm, la 22 March 2016 - 09:12 AM, a spus:
Salut.ami pare rau ce spun dar mi se pare ca nu esti firma serioasa si nu mai pot lua legatura la telefon cu tine.am vorbit miercuri cu tine la telefon si am spus ca vreau 2 li-po turnigy 3s de 5000 la 100 bucata ok.te-am sunat joi sa te intreb daca ai pus coletul la posta si ai zis ca nu ok.ieri am fost la posta sa vad daca am vrun colet pe numele meu ok.pe la ora 14-14.30 te-am sunat pe numarul de care am vorbit miercuri si ce crezi surpriza apelez numarul si ami spune ca este numar incorect.sincer ami pare rau dar se anuleaza comanda ami iau unul nou si am terminat balciu.bafta la vanzari si o zi buna.
Trimis 16 March 2016 - 12:26 PM
Salut.vreau si eu 2 li-po 4s de 5000 cele de 100 lei le mai ai? trimiti si cu posta? Da un bip la numarul asta si te sun eu 0723790432 cosmin.o zi buna.
Report Icon Reclamatie
Reply Icon Raspunde
Userul este online Adrian 33
Junior
PipPipPip
Grup:Members
Postari:72
Inregistrat:08-April 15
Warn Status
Trimis 17 March 2016 - 04:35 PM
Salut,
Am incercat sa trimit cu posta si m-au tinut acolo 40 min sa complectez la formulare si la sfarsit mi-au zis ca trebuie si ambalat in hartie alba si nu am mai avut rabdare sa mai stau.
Daca vrei scriemi sau sunama si ti le trimit prin curier.
Cu stima,
Adrian
Salut,
in primul rand tin sa te anunt ca nu sant firma !!!
In al doilea rand uitate la mesaje la subiectul (LO-PO )ca ai cerut 2 4S ca 3S nu am si am trimis mesaj (dupa cum vezi mai sus)a doua zi cand am spus ca trimit si te-am sunat de pe nr meu 0754584883 (verifica telefonul ca ai 2 apeluri cel putin pe data de 17 feb !!!)pt ca acel nr era provizoriu pt ca am schimbat cartela la digi
Aceasta postare a fost editata de Adrian 33: 22 March 2016 - 12:25 PM