pentru cei interesati, am vazut astazi intr-un magazin de jucarii din complexul Cora Pantelimon (este chiar vis-a-vis de intrarea in hypermarket, in complex) tot felul de machete de gari, cladiri adiacente garilor, peroane acoperite, etc, marca Piko, cu preturi intre 300 si 500.000 lei.
era si un "kit" de trenulet, tot Piko, pe undeva pe la 1.300.000 lei (locomotiva cu 2 axe, 3 vagoane, sine, alimentator, etc). nu ma intrebati de scari, marimi, etc. parca trenuletul era pe 16 mm, iar cladirile "dadeau" destul de bine pe langa sinele alea (aveau si o tentativa de diorama acolo).
mi s-au parut destul de ingrijit lucrate (le-am vazut prin geam, ca inchisesera)
Pagina 1 din 1
Machete gari de vanzare la Cora Pantelimon
Postat 06 February 2006 - 08:43 AM
Am fost si eu ieri pe acolo (chiar in magazin). Preturi destul de mari avand in vedere ceea ce expuneau (parerea mea). Iar la trenulete preturile ce lea-m vazut eu bateau pe la vreo 300-400 RON.
Ce mi-a mai sarit in ochi o barcuta cu telecomanda (150 RON). La Carrefour, un model asemanator 100 RON.
Ce mi-a mai sarit in ochi o barcuta cu telecomanda (150 RON). La Carrefour, un model asemanator 100 RON.
Realitatea e chiar in fata...dar adevarul este dincolo de noi!
Postat 06 February 2006 - 09:12 AM
Acela este un magazin pentru copii mici. Fiind mai nou in "domeniu" pot sa spun ca preturile lor sunt mai mari decat vis-a-vis, in Cora, :( :) :(. La trenulete nu stiu cum sta treaba, daca ei sunt importatorii sau doar comercializeaza PIKO.
Intai da cu toporu' si pe urma intreaba-l ce-a vrut!
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1