Modelism - RHC Forum: Heli clasa 450 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Heli clasa 450

#1 Useril este offline   Mato 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 29-May 11

Postat 20 September 2016 - 10:34 AM

Vand un BeltCP obtinut de la un user de pe forum in urma unui schimb.

Istoric (povestea lui): Fara a avea experienta cu elicoptere, m-a incantat ideea de a avea unul iar faptul ca nu trebuia sa scot efectiv bani din buzunar pentru a-l avea m-a atras si mai mult. Probabil ca nu am cerut eu prea multe detalii insa avand in vedere descrierea, m-am asteptat sa primesc un elicopter pe care sa pun un pack si sa-l scot la joaca. Din pacate nu a fost asa, elicopterul venind fara a avea electronica conectata si setata. Nu ma asteptam sa fie atat de complicat un heli asa ca am avut nevoie de ajutor si cu ajutorul prietenilor de la Cet-Vest am reusit sa il pregatim cat de cat de zbor insa au fost ceva probleme tehnice cu setarea gyro, motiv pentru care s-a inaltat un pic dupa care a fost lasat repede jos deoarece era destul de "neastamparat". Am decis sa ii pun FC asa ca am montat in locul gyro-ului un CC3d si l-am setat asa cum m-am priceput. Am zburat cu el un pic insa am constatat ca probabil ESC-ul este subdimensionat sau defect deoarece se opreste in zbor :(.Asa ca dupa mult timp petrecut cu setari si fara a avea vreo satisfactie, am decis sa nu mai continui momentan cu acest model si sa ma ocup de restul modelelor pe care le am si la care ma pricep :).

Toata mecanica este in stare buna si mai mult decat atat, vine cu f.multe piese de schimb si upgrade (toate piesele de prindere elice, rotor si placa oscilanta metalice). A se vedea in poze.
Deasemenea are electronica completa si functionala insa asa cum am spus cred ca este nevoie de un alt ESC.

Ca si pret, pentru varianta PNF (fara baterie si TX RX) cred ca 250 RON este un pret ok (cu CC3d) sau 200 pentru varianta cu gyro (fara CC3d).

Tel: 0723999633

Daca este cineva interesat, prefer sa il inmanez personal si sa ii facem si o proba de zbor (ridicat la cativa cm de sol) la CET-Vest.

Fisiere atasate

• Fisier atasat  H1.JPG (428.31K)
    Number of downloads: 93

0

#2 Useril este offline   Mato 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 20 September 2016 - 10:36 AM

Piese de schimb.

La cerere mai pot adauga.

Fisiere atasate

0

#3 Useril este offline   Mato 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 20 September 2016 - 11:28 AM

.

Fisiere atasate

• Fisier atasat  h5.JPG (198.46K)
    Number of downloads: 82
  • Fisier atasat  h3.JPG (162.08K)
    Number of downloads: 79
  • Fisier atasat  h4.JPG (112.88K)
    Number of downloads: 80

0

#4 Useril este offline   Mato 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 08 October 2016 - 06:51 AM

Sunt interesat si de eventuale schimburi cu piese modelism(motoare quad 250, esc Auto 1:8, etc.)
0

#5 Useril este offline   Mato 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 21 October 2016 - 03:51 PM

.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1