rollcage sunteti interesati de ceva mai ieftin ?
Postat 13 January 2006 - 12:39 PM
Postat 13 January 2006 - 12:45 PM
Sunt f multzi interesatzi de asa ceva, atat la revo cat si la savage.Daca te apuci sa le faci tu ar fi f bine.Chiar vroiam eu sa ma apuc sa fac asa ceva insa vreau sa am un model mai exact.
Postat 14 January 2006 - 10:07 AM
MPower, la 14 Jan 2006, 09:44, a spus:
Mersi pentru explicatie. S-o vad si eu la unu din voi cum arata si poate o sa-mi iau si eu.
Apropo, stie cineva vre-un link ceva unde se poate vedea?
Postat 14 January 2006 - 11:08 AM
MPower, la 14 Jan 2006, 10:44, a spus:
La unele rollcage-uri se poate pune si caroseria si nu se vede ca ai "cusca".
Masina lui ###### avea asa ceva.Acuma nu stiu la cine a ajuns.
Postat 14 January 2006 - 11:10 AM
Ady13, la 14 Jan 2006, 10:07, a spus:
http://images.google.ro/imgres?imgurl=http...6lr%3D%26sa%3DG
Postat 14 January 2006 - 11:54 AM
Postat 14 January 2006 - 12:37 PM
WOOFER, la 14 Jan 2006, 12:54, a spus:
O observatie:
de obicei un rollcage se face cat de mult posibil din bara/teava indoita si sudata. prinderea cu suruburi o faci doar pe sasiu. aluminu se va indoi ca plastilina daca dai cu savage-u de ceva. mia bine inox sau otel. o bara cu diametru de 5mm cred ca va e suficienta
numai bine
Dex
Postat 14 January 2006 - 01:03 PM
WOOFER, la 14 Jan 2006, 11:54, a spus:
Senchiu :lol:
Citeaza
de obicei un rollcage se face cat de mult posibil din bara/teava indoita si sudata. prinderea cu suruburi o faci doar pe sasiu. aluminu se va indoi ca plastilina daca dai cu savage-u de ceva. mia bine inox sau otel. o bara cu diametru de 5mm cred ca va e suficienta
numai bine
Dex
Nu este facut din teava. Dupa parerea mea este taiat dintr-o placa groasa de 3mm minim, nu stiu daca ma intelegi, dar uita-te mai atent la poza. Practic este imposibil sa-l indoi, eventual sa-l rupi. :D Iar partea longitudinala este imbinata cu partea transversala prin intermediul unei taieturi in una din ele, nu stiu care.
Imagini atasate
Postat 14 January 2006 - 01:07 PM
ce zici tu din bara de inox este foarte greu si mie, unu, nu mi-ar conveni(revo), dar la savage s-ar putea sa nu conteze.
pana acum nu s-a facut un rollcage care sa reziste din toate punctele de vedere si sa respecte toate cerintele(sau macar o parte din ele).
eu caut rollcage de 1 an si n-am gasit ceva ce mi s-ar potrivi.
e un subiect delicat, parerea mea
------------------------------------------------------------
Vrei bas? iti dau sa-ti ajunga
SoundCustoms Car Audio
Postat 15 January 2006 - 09:24 PM
Postat 16 January 2006 - 01:44 AM
varianta prezentata de woofer n-am mai vazut-o pana acum dar mi se pare varza, sincer.
o poza cu un rollcage home-made, relativ simplu de facut, nu pare foarte rezistent, s-ar putea sa fie greu, insa nu mi se pare foarte rezistent
Imagini atasate
------------------------------------------------------------
Vrei bas? iti dau sa-ti ajunga
SoundCustoms Car Audio
Postat 16 January 2006 - 09:30 AM
Cel mai prost rollcage care l-am vazut vreodata si este asa cum am spus si eu prins de caroserie si de cei doi suportzi de plastic din fatza si din spate. Rollcage-ul este ceva f simplu de facut.Nu stiu de ce, cei de pe net cer 150$ cand sunt doar cateva piese de strunjit si cateva piese care se pot taia pe CNC!!!
Postat 16 January 2006 - 12:17 PM
bogdanut, la 16 Jan 2006, 09:30, a spus:
Cel mai prost rollcage care l-am vazut vreodata si este asa cum am spus si eu prins de caroserie si de cei doi suportzi de plastic din fatza si din spate. Rollcage-ul este ceva f simplu de facut.Nu stiu de ce, cei de pe net cer 150$ cand sunt doar cateva piese de strunjit si cateva piese care se pot taia pe CNC!!!
Iar vorbesti fara acoperire, este un rollcage facut de cei de la RcSolutions din dural, rezista la cele mai rele cazaturi, are la activ o cazatura de pe la 3,5m pe asfalt din care masina a scapat nevatamata, singurul lucru a fost indoirea rollcage-ului. Daca te-ai uita mai atent ai vedea ca prinderea cea mai importanta e facuta exact la jumatatea sasiului in 3puncte, la capete doar in plastic care totusi nu a cedat in urma impactului, poate nu e aratos dar isi face treaba.
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de Savage4fun: 16 January 2006 - 12:21 PM
bulan si magie!
Mugen MBX5T - Ninja MR28 / Xmod Evo / Tamiya TT01 Drift Specifications