Pagina 1 din 1
Easy star 1 cu eleroane Easy star 1 MULTIPLEX cu eleroane si motor brushless
Postat 10 August 2016 - 07:24 PM
Salut
Se vinde "Easy star" de la MULTIPLEX cu eleroanele "home made " si deriva marita . Este echipat cu motor brushless Art tech + elice si 4 servouri . Are si motorul GRAUPNER periat original + elice . Nu are crash sau alte defecte .Necesita doar regulator 20A brushless si baterie ; Pret 3OO ron .Contact pe forum si trimit foto pe mailul celor interesati .
Se vinde "Easy star" de la MULTIPLEX cu eleroanele "home made " si deriva marita . Este echipat cu motor brushless Art tech + elice si 4 servouri . Are si motorul GRAUPNER periat original + elice . Nu are crash sau alte defecte .Necesita doar regulator 20A brushless si baterie ; Pret 3OO ron .Contact pe forum si trimit foto pe mailul celor interesati .
Postat 12 August 2016 - 02:49 PM
fokker, la 10 August 2016 - 07:24 PM, a spus:
Salut
Nu este "up" am adaugat foto cu modelul .
Fisiere atasate
-
DSCF7380.jpg (87.31K)
Number of downloads: 265 -
DSCF7385.jpg (111.21K)
Number of downloads: 249 -
DSCF7387.JPG (86.37K)
Number of downloads: 210 -
DSCF7388.jpg (100.55K)
Number of downloads: 239
Postat 02 October 2016 - 07:16 AM
Deocamdată nu am bani de ajuns. Deci deca nu îl dați în următoarea perioadă, s-ar putea să-l cumpăr eu. Multumesc
Postat 25 October 2016 - 02:52 PM
Up
Si reducere de pret de la 270 la 260 ron ; Nu mai ezitati ; Zboara superrrr
Si reducere de pret de la 270 la 260 ron ; Nu mai ezitati ; Zboara superrrr
Postat 26 October 2016 - 08:16 AM
Salut. Daca mai ai regulatorul de la periat,ma intereseaza pentru un experiment.
Postat 26 October 2016 - 02:22 PM
Salut
Kitul a avut doar motor nu si regulator : eu am pus modelul direct pe brushless deci nu am regulator pentru periat .
Toate cele bune
Kitul a avut doar motor nu si regulator : eu am pus modelul direct pe brushless deci nu am regulator pentru periat .
Toate cele bune
Arata acest topic
Pagina 1 din 1