Pagina 1 din 1
Remorcher american NYCS
Postat 09 January 2006 - 10:43 AM
Cred ca parafrazand degustatorii de vinuri care spun ca cel mai bun vin trebuie sa aiba urmatoarele calitati:
- sa fie alb;
- sa fie sec;
- sa fie gratis.
eu asi spune ca cel mai bun plan trebuie sa aiba urmatoarele calitati:
- sa fie in format electronic;
- sa fie cat mai detaliat;
- sa fie gratis (ca eu cred ca lumea s-a cam plictisit de aia care cer o gramada de bani pe asa zise planuri).
- sa fie alb;
- sa fie sec;
- sa fie gratis.
eu asi spune ca cel mai bun plan trebuie sa aiba urmatoarele calitati:
- sa fie in format electronic;
- sa fie cat mai detaliat;
- sa fie gratis (ca eu cred ca lumea s-a cam plictisit de aia care cer o gramada de bani pe asa zise planuri).
Realitatea e chiar in fata...dar adevarul este dincolo de noi!
Postat 09 January 2006 - 06:18 PM
M-ar interesa si pe mine acest plan, in ideia de a monta pe model un motor cu abur, deocamdata nefinalizat. Nu stiu daca se potriveste, dar pentru un astfel de motor vad sau un vas cu zbaturi, sau un remorcher de la inceputul sec.XX. Poate are cineva planurile la "Putna"? ( bineinteles, nu la pretul lui Craciunoiu) Multam fain anticipat.
Postat 12 January 2006 - 11:42 PM
patric, la 9 Jan 2006, 18:18, a spus:
M-ar interesa si pe mine acest plan, in ideia de a monta pe model un motor cu abur, deocamdata nefinalizat. Nu stiu daca se potriveste, dar pentru un astfel de motor vad sau un vas cu zbaturi, sau un remorcher de la inceputul sec.XX. Poate are cineva planurile la "Putna"? ( bineinteles, nu la pretul lui Craciunoiu) Multam fain anticipat.
Salut!
Ce fel de motor cu abur faci?
<a href="http://www.rhcforum.ro/index.php?showtopic=8657" target="_blank">Remorcher cu aburi</a>
Postat 13 January 2006 - 09:36 PM
Am reusit sa pun o imagine cu blocul motor de la motorul cu abur pe care il fac, asa cum arata el pe la inceputuri. Va avea doi cilindri cu dubla actiune cu diametrul de 17 mm si cursa de 20 mm. Distributia va fi cu sertar cilindric. Inca n-am inceput sa fac caldarea, dar m-am inspirat de la un site unguresc de pe aici. Ca sursa de combustibil vreau sa fac un minigenerator de acetilena, un sambure de carbit si gata. Timpul este cel care ma tine in loc, dar poate la vara voi face sa mearga ceva pe apa.
Postat 13 January 2006 - 11:04 PM
Arata bine, felicitari!
Dar de ce vrei cazan cu acetilena? Nu e mai simplu cu spirt?
Am si eu un motor cu abur si tot n-am reusit sa fac o barca pt. el...
Dar de ce vrei cazan cu acetilena? Nu e mai simplu cu spirt?
Am si eu un motor cu abur si tot n-am reusit sa fac o barca pt. el...
Aceasta postare a fost editata de Kaboom: 13 January 2006 - 11:05 PM
<a href="http://www.rhcforum.ro/index.php?showtopic=8657" target="_blank">Remorcher cu aburi</a>
Postat 14 January 2006 - 04:41 PM
Imi pare bine ca mai este cineva caruia sa-i placa motoarele cu abur. Poate o sa schimbam cateva pareri practice, pentru mine este la inceput, desi am lucrat cu aburul multi ani. Am ales acetilena pentru ca mi se pare ca are o putere calorica mult mai mare ca spirtul. Inca n-am ajuns acolo, mai am mult de mers.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1