Vând elicopter HK450 cu FB cu doua canopii,baterie 3S 2200 mAh si statie Turnigy 9X+receptor.Pale carbon Align,servo-uri Corona,Gyro Assan,multe piese de rezerva metalice:brate de la swash,swash plate si altele+balance charger pentru baterie.L-am luat tot de pe RHC,dar nu l-am ridicat nici o data din lipsa de timp.Trebuie conectate servo-urile si ESC-ul la receptor,si efectuate mici setari.Pret:350 lei Telefon:0770104324-Andrei.Va rog mult sa trimiteti Dvs. un SMS si va sun eu inapoi.
Pagina 1 din 1
Elicopter HK450
Postat 23 February 2017 - 05:16 PM
Poze ceva?
Nu inteleg eu bine? Heli si statia la 350 de lei?
Nu inteleg eu bine? Heli si statia la 350 de lei?
SPEKTRUM DX8
CORSAIR
SUKHOI
CORSAIR
SUKHOI
Postat 28 February 2017 - 03:41 PM
Heli-ul a ajuns la mine cu mici precizari: vanzatorul a omis sa precizeze ca radiocomanda arata si este intr-o stare jalnica( antena rupta cu cablul inlocuit cu unul ordinar si nici macar legat la antena externa, baterii lasate in ea si curse), iar piesele nu sunt asa multe cum scria( fiind de fapt 2 FB, unul metalic si unul de plastic, dar incomplete, un ESC si un giro. Asadar atentie la acest coleg care cred ca si-a schimbat user-ul intre timp din MudBasher in AstroNoot.
Aceasta postare a fost editata de yjytya: 28 February 2017 - 03:44 PM
Postat 02 March 2017 - 09:18 AM
Elicopterul asta l-am vandut anul trecut catre userul MudBasher ( un tzanc din Oradea), userul ce l-a vandut acum as fi mirat sa nu fie chiar el.
Respecte!
Respecte!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1