lyu, la 28 March 2016 - 08:48 PM, a spus:
va rog nu va contrazice-ti cu zeus el are intotdeauna dreptate,eu am cumparat o radiocomanda acum o luna de la dansul care bate numai 100m , iar cand i-am trimis mesaj(LA TEL NU A RASPUNS)si i-am comunicat a zis ca ,nu domnule bate cel putin 300 m,dar vezi poate are un fir dezlipit ,de parca eu i-am trimis banii rupti in doua sa-i lipeasca el cu scoci
Domnule LYU, va place sa aruncati cu rahat inainte sa discutati, m-ati sunat ca doriti statia, v-am spus ca statia functioneaza fara probleme, a fost folosita la o barca de nadit, a fost folosita si la zbor, fara nici o problema, exact asa v-am spus, este o statie la care producatorul spune ca bate cel putin 300m, doar ca mai toata lumea stie ca pe apa semnalul scade, dar chiar la 100m nu cred, statia aia ducea barca la 150-200m, mai mult nu era nevoie....
Si este urat domnule LYU sa spui ca nu ti-am raspuns la mesaje.... Uite aici o dovada luata de pe telefon cu screenshot
1.jpg (140.44K)
Number of downloads: 32
din poza apare ca am fost sunat in jur de ora 17.30, am raspuns cu un sms, chiar nu pot vorbi tot timpul la telefon, cine are copii mici stie asa ceva, oricum era o greseala din partea omului, a sunat din greseala, apoi mi-a trimis un mesaj la ora 23:23, domnule Lyu, unii oameni se mai si odihnesc la acele ore, oricum am raspuns frumos si am incercat sa dau o explicatie, nu am spus ca are ceva rupt, in caz ca nu stiati antenna de la statie, se desface, ....oricum de la 5m in sms la 100 de m cum spuneti acum.... ce ati facut? Ati dat la manivela pentru semnal?
La o statie nu ii faci proba in casa unde este plin de unde in 2.4ghz de la routere si telefoane si alte chestii.
Domnule LYU, puteai sa ma suni, sau sa trimiti un sms, sa imi spui ca renunti la tranzactie, nu este vina mea ca nu stii sa folosesti o statie. Nu a fost acum o luna, a fost acum 2 saptamani.
Domnule lyu, sa o folositi cu placere statia, este o statie foarte buna pentru incepatori, si la 150 ron.... nu stiu ce alceva ati fi luat.
Domnule Aiurica, imi cer scuze pentru sarit calul, nu legat de domnul lyu, legat de sfatul dat de dumneavoastra. Am sa redeschid alt topic.
Topic inchis.
Cine are ceva de comentat la adresa mea, sa comenteze la feed-back, am acolo topic deschis.