Modelism - RHC Forum: LIPO 2S2P 6200 65-130C - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

LIPO 2S2P 6200 65-130C

#1 Useril este offline   Zeus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2455
  • Inregistrat: 15-January 09

Postat 28 March 2016 - 06:10 PM

Nu este umflat, are putine incarcari, incarca perfect.
Am dat descarcare si apoi balansare cu 5A
poza cred ca spune totul.
pret 150 ron

http://www.hobbyking...Warehouse_.html

Fisiere atasate

Why Drink and Drive,When you can Smoke and Fly?
0

#2 Useril este offline   aiurica 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1560
  • Inregistrat: 22-July 11
  • Interests:Life

Postat 28 March 2016 - 07:09 PM

Din pozitia mea stii ca nu intervin la sectiunea bursa, insa:

Poza nu spune totul. Mai mult, poza imi poate spune ca dupa 105 min, charger-ul nu a reusit sa echilibreze celulele.

A se mentiona ca nu pun la indoiala cele spuse de tine, precizez doar ce deduc din poza ta. Bateria nu are 8.4 iar balance ul este pe 0.0

Repet. Asta spune poza. Daca ai o alta poza cu full si celulele 4.2, pot fi de acord cu o afirmatie conform careia poza spune tot.

Aceasta postare a fost editata de aiurica: 28 March 2016 - 07:11 PM

0

#3 Useril este offline   Zeus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 March 2016 - 07:42 PM

Esti interesat de ea?
Nu cred, deci pozitia ta nu ma intereseaza.
Si ca sa dau o explicatie, am pus la incarcat seara la ora 21, cred ca pe la ora 23 s-a terminat incarcarea si asa a ramas pana am facut poza pe la amiaza ora 12-13.
Cred ca de la 8.4 la 8.39 in 12 ore de asteptare cu cablurile puse pt incarcare....
S-a pierdut 0.01v . Scadem pretul cu 1 leu.
Cand este terminata incarcarea, clipeste ''full'' cu ''bal'', dar .... repet.... nu sunt interesat de pozitia ta.

Aceasta postare a fost editata de Zeus: 28 March 2016 - 07:45 PM

0

#4 Useril este offline   lyu 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 12
  • Inregistrat: 30-August 11

Postat 28 March 2016 - 08:48 PM

va rog nu va contrazice-ti cu zeus el are intotdeauna dreptate,eu am cumparat o radiocomanda acum o luna de la dansul care bate numai 100m , iar cand i-am trimis mesaj(LA TEL NU A RASPUNS)si i-am comunicat a zis ca ,nu domnule bate cel putin 300 m,dar vezi poate are un fir dezlipit ,de parca eu i-am trimis banii rupti in doua sa-i lipeasca el cu scoci
0

#5 Useril este offline   aiurica 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1560
  • Inregistrat: 22-July 11
  • Interests:Life

Postat 28 March 2016 - 10:10 PM

Din pozitia mea de moderator, iti urez bafta la vanzare!
Nu sterg postul. Iti face mai multa reclama asa.
Puteai foarte bine sa explici......
0

#6 Useril este offline   Zeus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 March 2016 - 03:28 PM

Vezi postarealyu, la 28 March 2016 - 08:48 PM, a spus:

va rog nu va contrazice-ti cu zeus el are intotdeauna dreptate,eu am cumparat o radiocomanda acum o luna de la dansul care bate numai 100m , iar cand i-am trimis mesaj(LA TEL NU A RASPUNS)si i-am comunicat a zis ca ,nu domnule bate cel putin 300 m,dar vezi poate are un fir dezlipit ,de parca eu i-am trimis banii rupti in doua sa-i lipeasca el cu scoci

Domnule LYU, va place sa aruncati cu rahat inainte sa discutati, m-ati sunat ca doriti statia, v-am spus ca statia functioneaza fara probleme, a fost folosita la o barca de nadit, a fost folosita si la zbor, fara nici o problema, exact asa v-am spus, este o statie la care producatorul spune ca bate cel putin 300m, doar ca mai toata lumea stie ca pe apa semnalul scade, dar chiar la 100m nu cred, statia aia ducea barca la 150-200m, mai mult nu era nevoie....
Si este urat domnule LYU sa spui ca nu ti-am raspuns la mesaje.... Uite aici o dovada luata de pe telefon cu screenshotFisier atasat  1.jpg (140.44K)
Number of downloads: 32
din poza apare ca am fost sunat in jur de ora 17.30, am raspuns cu un sms, chiar nu pot vorbi tot timpul la telefon, cine are copii mici stie asa ceva, oricum era o greseala din partea omului, a sunat din greseala, apoi mi-a trimis un mesaj la ora 23:23, domnule Lyu, unii oameni se mai si odihnesc la acele ore, oricum am raspuns frumos si am incercat sa dau o explicatie, nu am spus ca are ceva rupt, in caz ca nu stiati antenna de la statie, se desface, ....oricum de la 5m in sms la 100 de m cum spuneti acum.... ce ati facut? Ati dat la manivela pentru semnal?
La o statie nu ii faci proba in casa unde este plin de unde in 2.4ghz de la routere si telefoane si alte chestii.
Domnule LYU, puteai sa ma suni, sau sa trimiti un sms, sa imi spui ca renunti la tranzactie, nu este vina mea ca nu stii sa folosesti o statie. Nu a fost acum o luna, a fost acum 2 saptamani.
Domnule lyu, sa o folositi cu placere statia, este o statie foarte buna pentru incepatori, si la 150 ron.... nu stiu ce alceva ati fi luat.

Domnule Aiurica, imi cer scuze pentru sarit calul, nu legat de domnul lyu, legat de sfatul dat de dumneavoastra. Am sa redeschid alt topic.
Topic inchis.
Cine are ceva de comentat la adresa mea, sa comenteze la feed-back, am acolo topic deschis.
0

#7 Useril este offline   lyu 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 12
  • Inregistrat: 30-August 11

Postat 31 March 2016 - 11:23 PM

ca lucrurile sa fie clare ma vad nevoit sa fac urmatoarele precizari:dupa ce am primit mesajul de la dumneata am verificat receptorul care nu mai avea capacul din spate era lipit cu hirtie adeziva si am vazut ca firul de la antena era dezlipit, l-am lipt si adoua zi am facut proba pe lac unde am constatat ca nu bate mai mult de 100m nu 300 cat ai zis,problema cu semnalul am rezolvat-o dar cu un drum la bucuresti plus o antena de ruter adica bani in plus 170radiocomanda pus 50 drumul la bucuresti plus 30 antena cu manopera fac 250 roni adica valoarea la o radiocomanda noua pe care trebuia sa 0 cumpar eu de la inceput nu sa cumpar una cu probleme pe care banuiesc ca cel de la care ai luat-o a schimbat-o di acelasi motiv.cand cumperi un lucru de la un MEGA MEMBRU nu te gandesti ca se pot intampla asemenea lucruri deci concluzia care trebuie trasa este urmatoarea:dumneata ai vandut un lucru defect la pret de unul bun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0

#8 Useril este offline   Zeus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 March 2016 - 11:58 PM

Daca ai vazut ca are probleme, trebuia sa o trimiti inapoi, dar eu sunt sigur ca statia functiona foarte bine, la cat de vechi sunt pe forum, si la cate tranzactii am facut, este prima oara cand aud asa ceva, daca as fi observat o problema la statie, o dadeam ca defecta, nu ma puneam la 150 ron si mai ales sa imi patez reputatia pentru atata suma. Oricum nu inteleg ce treaba are antena de router cu antena de receptor. Iar daca tu ai schimbat antena de la statie cu una de router, sunt convins ca nu o sa aibe aceeasi raza.
Dle lyu, nu crezi ca era mai bine sa discuti cu mine problema ei? Nu sunt tepar si nici nesimtit, as fi inteles daca s-ar fi intamplat ceva din cauza transportului, nu sunt absurd, puteam sa iti trimit o antena de statie speciala pt asa ceva, chiar am una foarte buna, care statea degeaba. Este un upgrade, o dadeam gratis, dar a fost mai usor sa arunci cu rahat decat sa discuti.
Succes dle lyu in ceea ce faceti.
0

#9 Useril este offline   Mihai Pall 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 754
  • Inregistrat: 07-December 14

Postat 01 April 2016 - 12:08 AM

Nu ma pot abtine sa nu intervin.
Si eu am fost in situatia ta, dle Lyu, de nenumarate ori, nu doar in viata de modelist, ci in multe alte domenii, iar concluzia mea este ca tu si cu mine suntem fraieri, iar alte personaje similare cu dl Zeus, traiesc bine pe spatele unor fraieri ca noi. De ce?
Pentru ca atrag cumparatori cu un pret foarte mic, de obicei pentru un produs dubios, indoielnic, care nu merita nici 2 bani.
Fraierul vine, se uita si zice "Extraordinar, ce pret bun, cumpar, sigur, 2 bucati!"
Apoi merge cu produsul acasa, constata ca a luat teapa, iar cand il suna pe vanzator, acesta se scuza elegant: "Pai la banii astia...."
Asa ca bietul nostru cumparator sarac, (ca daca era bogat, isi cumpara de nou, ca nu il interesa), se trezeste si cu banutii dati, si cu produsul prost, si cu nevoia nerezolvata, pe cand teparul, sta frumos si cu banii in buzunar, si scapat de produsul prost!

Morala povestirii:
1. Ar trebui sa ne invatam sa cumparam doar lucruri noi, de calitate, cu garantie. De cele mai multe ori, se va adeveri ca sunt mai ieftine decat alea ieftine, pe care ulterior le arunci pentru ca nu le poti folosi, si pana la urma cumperi tot nou, ca nu ai alta solutie.
Sunt prea sarac ca sa imi cumpar lucruri ieftine.
2. Daca am cumpara doar nou, samsarii ar disparea, s-ar autodizolva, ar inceta sa existe. Oare nu am avea o lume mai buna fara ei?
3. Cine nu deschide ochii, deschide punga.
Wake up. Suntem fii de daci si de romani, mai inteligenti decat toate celelalte neamuri, dar hai sa fim realisti, nu vom reinventa noi roata.
Daca un produs e ieftin, e ieftin pentru un motiv. In cele mai multe cazuri, ieftin=dubios. Cand vezi ieftin, fugi in cealalta directie.
4. Cu riscul de a-mi lua ban, pe forum majoritatea covarsitoare a anunturilor contin piese/modele pe care un modelist adevarat le-ar arunca la gunoi sau in cel mai fericit caz le-ar face donatie. Sa nu mai mentionam preturile aberante la care sunt puse tot felul de piese modificate, taiate, facute din bucati, sudate, lipite, cositorite, si lista ramane deschisa.

Asa ca domnilor, puterea este in mainile noastre.
1/8 Summit Highway Police Patrol on Castle 2200kV / ELC 6S
1/8 Brushless E-Revo
0

#10 Useril este offline   Mihai Pall 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 April 2016 - 12:12 AM

Personal nu va cunosc pe nici unul, si nu cunosc in detaliu tranzactia, dar dupa ce la fiecare tranzactie de pe forum eu am patit la fel - adica am luat teapa, am vrut doar sa folosesc acest hot topic sa abordez problema si sa impartasesc concluziile mele cu userii forumului, in special cu nou venitii.
In rest, domnilor, sper ca nu am adus o ofensa nimanui.
1/8 Brushless E-Revo
0

#11 Useril este offline   Zeus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 April 2016 - 12:23 AM

Consider ca te-ai bagat ca musca, fara suparare, ce spui tu acum reiese ca toti sunt tepari, eu in frunte, dle Mihai, fa o diferenta intre teapa, neintelegere sau posibil accident. Dle Mihai, observ ca aveti produse la vanzare, bun venit langa noi, dar mai observ ca si cumparati de pe forum. De ce nu luati noi din magazin?

Aceasta postare a fost editata de Zeus: 01 April 2016 - 12:27 AM

0

#12 Useril este offline   Mihai Pall 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 April 2016 - 07:04 AM

Fac diferenta intre teapa, neintelegere si posibil accident.
Lasa-ma sa iti dau un exemplu. De fapt,mai multe - citeste reviewul meu pt userul Stefan1010, si ai sa vezi - Esc functioneaza perfect - uita sa mentioneze ca bulleturile sunt cositorite cu flexul, esc-ul se arde dupa 10 secunde de utilizare, imi umfla 2 Zippy 3S. Pret total achizitie sh 350 Esc + 330 Lipo = 680 lei.
A doua zi m-am enervat, am blestemat ziua in care am decis sa iau ceva de pe forum, am mers la Hpi, si mi-am luat un Elc 6S nou cu 780 lei.
Cumparat acumulator Turnigy Sh de pe forum, cica incarca perfect, se echilibreaza perfect, "nu se pricepe" sa imi spuna ca rezistenta interna este prea mare, cand dau gaz la max, esc-ul intra in low cut off, in primul minut de utilizare. M-am enervat din nou, am luat acumulatori Traxxas noi.
Cumpar un Erevo de pe forum, de la cineva care vinde pentru un prieten cica.
Sun, discut, omul zice ca totul e pefect, super ok, vine modelul, la prima vedere ok.
La o inspectie mai apropiata, constat ca rulmentii din transmisie 2 bucati sunt fault, huruiau de mama focului. Desfac transmisia, hopa! O taietura de 3-4cm in sasiu, sub transmisie, facuta de un pinul cardanului care se desprinse si taiase sasiul (la vechiul proprietar). Colac peste pupaza, cardanele erau de plastic in loc de cele metalice pe care le mentionase in anunt!
Sun si eu pe om, sa ma inteleg cu el. Ba ca alba, ba ca neagra, ca de fapt alea metalice erau defecte, ca astea de plastic sunt mai bune, iar pana la urma iese ca de fapt el mi-a facut un serviciu ca nu mi-a trimis ce mi-a spus!
De data asta nu m-am enervat. De data asta m-am luminat. De data asta nu am blestemat. De data asta am jurat ca nu mai cumpar nimic de pe forum decat daca il cunosc pe user.

Voi ignora atacul tau la persoana, nu am nevoie sa demonstrez cine sunt, am si eu feedback la bursa.
Si am avut si eu neplaceri la vanzare, am trimis la cineva o telecomanda cu un fir aproape rupt, pentru ca nu ma pricepeam, si nu am observat. Dar asta a fost in primele 2 luni de modelism, cand nu stiam.

Asa ca as zice ca le-am patit pe toate, si tepele, si accidentele si neintelegerile, si cam toate plutesc in jurul omisiunilor in descriere.
Tot ceea ce cer eu, este ca descrierea sa fie corecta si conforma cu realitatea. Daca eu decid sa cumpar un produs prost, ieftin, spart, whatever, e riscul meu, dar sa fie descris corect.
Cati dintre voi puteti confirma?
1/8 Brushless E-Revo
0

#13 Useril este offline   Zeus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 April 2016 - 08:13 AM

Dle Mihai, va repet, v-ati bagat moca in acest topic, dumneavoastra vorbiti de tepe si ''neintelegeri'', aici e vorba de altceva. Am trimis un produs care stiu sigur ca functiona perfect, daca produsul a ajuns cu o problema din cauza transportului sau s-a defectat in timpul montarii, imi asumam raspunderea si acceptam returul, asta am scris si mai sus.
Aveti un topic de feedback, folositi-l, dle mihai.nu este vina mea pt neplacerile tale, tu ai luat n tzepe si acum incerci sa te afirmi intr-un loc in care eu nu consider ca a fost tzeapa. Probleme pe forum am avut, dar nu imi aduc aminte de vre-o una pe care sa o creez, am avut probleme din partea altora, produse trimise care nu semanau cu descrierea produsului delo, si uite asa toata lumea am luat teapa.
Cred ca am lasat destul topicul deschis pentru dreptul la replica.
Ptr placeri si neplaceri legate de adresa mea, folositi feedback-ul meu.
Pt alte probleme, folositi ramura pt generalitati, sau va adresati unui admin, poate va ajuta dumnealui.

Aceasta postare a fost editata de Zeus: 01 April 2016 - 08:16 AM

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu