1. FY21Ap - pilot automat - stabilizator de zbor - pret fix 160 ron.
(pentru cine nu stie iata cateva vorbe despre el:
Stabilizatorul de zbor FY-21AP poate realiza 2 nivele diferite de stabilizare. Selectarea modului se face din radiocomanda pe un canal liber:
1. Deactivated Mode - zbor manual. Pilotul are control total asupra modelului, iar FY-21AP nu influenteaza zborul.
2. Stabilized Mode - zbor stabilizat. Modelul zboara stabilizat si revine automat la pozitia orizontala daca nu se actioneaza mansa emitatorului. Stabilizatorul de zbor nu permite realizarea manevrelor acrobatice.
3. Fixed-Altitude Flight Mode - zbor stabilizat cu mentinerea altitudinii. Modelul zboara stabilizat si cu altitudine de zbor constanta.
Functia de pilotul automat, bazata pe date GPS si senzor barometric de altitudine, are 3 moduri de lucru. Selectarea modului se face din radiocomanda pe un canal liber:
1. Deactivated - autopilot dezactivat
2. Auto Return to Lanch - aeromodelul revine automat deasupra locului de lansare, cu mentinerea altitudinii de zbor. Dupa ce au fost atinse coordonatele punctului de lansare aeromodelul se inscrie pe o traiectorie circulara cu raza de circa 120 metri.
3. Auto Circling Mode - aeromodelul se va inscrie in zbor circular in jurul punctului la care se afla in momentul activarii acestui regim de zbor.
2. Remzibi OSD - luat de aici de pe forum de nou. nu l-am folosit, am renuntat la proiect. - pret fix 160 ron. (l-am luat cu 200)
nota: se poate cupla cu FY21ap si obtineti un sistem complet de pilot cu OSD; instuctiuni AICI
3. 2 bucati motoare BL A2217-5T Outrunner, KV 1750, 30A (sunt astea de AICI)
numai impreuna - pret fix 120 ron
4. kit motor + esc Turnigy Aerodrive SK3 4240 -740kv + ESC 50A HK. Motorul e ASTA si esc-ul ASTA
transport in tara exclusiv cu Fan; sau transferati suma in cont + 10 ron, pun eu inca 10 si va trimit pachetul la destinatie dupa confirmarea platii in cont.
in Bucuresti predare exclusiv in zona Basarabiei / Chisinau dupa ora 1800.

Number of downloads: 90

Number of downloads: 93

Number of downloads: 97

Number of downloads: 103