La butoanele originale am renuntat. Initial mi s-a parut ca nici n-are sens sa folosesc alta configuratie de butoane decat cea cu care vine sistemul AR9x. Si oricum, mi s-a parut prea complicat sa fac niste adaptoare la butoanele originale.
N-am mers insa nici pe configuratia de intrerupatoare 4 stanga + 2 dreapta cu care vine placa AR9x. Sunt prea departate si nu se incadreaza bine pe lungimea panoului frontal. Asa ca a trebuit sa le dezlipesc si sa fac doua placute cu alte intrerupatoare. Am ales sa le impart in 3+3.
Am astupat toate gaurile butoanelor cu rasina epoxidica pigmentata cu oxid negru de fier, atat la panoul frontal, cat si la cele doua mici panouri de controale. Voi face alte gauri.
Din poliamida am facut la masina de frezat 2 piese care fixeaza ecranul LCD, iluminatorul, placutele cu intrerupatoare si placa de baza. Aceste piese au 7.8mm grosime si in ele am presat bucse metalice cu filet interior M2, facute la strung, pt ca in ele sa poata intra suruburi si pe fata si pe dos. Tot la strung am facut butoane din aluminiu, 2 mai mari si 4 mai mici. Am vrut sa le fac din plastic negru, dar n-am gasit material. Acum eu zic ca se asorteaza bine si daca sunt din aluminiu. Am folosit 6 microintrerupatoare SMD ca sa le pot centra mai bine.