Modelism - RHC Forum: Fuji engines - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Fuji engines pareri ?

#1 Useril este offline   sacalu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 185
  • Inregistrat: 25-August 04

Postat 16 December 2005 - 10:34 AM

Cine are asa ceva ? Adica motoare Fuji pe benzina de 32, 43, 50, 64, sau 86 cmc. Parca ADY 13 , sau cam asa ceva, din Constanta avea la Rapa asta-vara unul de 64 dar nu-i stiu nr. de tel . Ma ajuta cineva ... :D Cam asa ceva:

Aceasta postare a fost editata de sacalu: 16 December 2005 - 10:39 AM

0

#2 Useril este offline   Ady13 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 364
  • Inregistrat: 27-January 04

Postat 17 December 2005 - 08:12 PM

Intr-adevar eu am unul de 50 cc, dar o parere despre el nu-ti pot spune pt. ca nici rodajul n-am apucat sa-l termin. Povestea cu eleroanele sarite. Actualmente motorul impreuna cu noul aeromodel pe care este montat, se afla la Buc. la RHC.
Orice om are.... un dram de nebunie!
0

#3 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 17 December 2005 - 09:40 PM

Ady13, la 17 Dec 2005, 20:12, a spus:

Intr-adevar eu am unul de 50 cc, dar o parere despre el nu-ti pot spune pt. ca nici rodajul n-am apucat sa-l termin. Povestea cu eleroanele sarite. Actualmente motorul impreuna cu noul aeromodel pe care este montat, se afla la Buc. la RHC.

De curiozitate l-ai cantarit ? Intreb pentru ca am pus si eu ochii pe unu si exista ceva discrepante la greutate. Adica pe site la fuji BT-50SB (cel de 46) are 1.9 kg cu tot cu toba , pe cand la tower acelasi motor e dat la 2.4 kg cu tot cu toba ... ceea ce e cam mult.
DT
0

#4 Useril este offline   Ady13 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 364
  • Inregistrat: 27-January 04

Postat 17 December 2005 - 10:03 PM

Vezi ca sunt doua modele de 50 cc "BT 50 SB" si "BT 50 EL". Eu il am pe al 2-lea si nu l-am cantarit. Daca ai timp treci pe la Razvan Bujor ca acolo e.
Orice om are.... un dram de nebunie!
0

#5 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 18 December 2005 - 12:38 AM

De SB era vorba. O sa ma interesez sa vad..Merci
DT
0

#6 Useril este offline   sacalu 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2005 - 08:12 PM

Da intr-adevar pe sitte-ul Fuji arata intr-un tabel ca e de 1,9 dar daca te uiti deasupra acelui tabel se adevereste ce ai vaz. pe Tower adica includ.mount-2,16 , incl.silencer 2,36. Cam greu intr-adevar.Cel putin fata de DA 50 care ar 1,42Kg dar si costa o gramada 650 e pe sitte-ul DA.
0

#7 Useril este offline   sacalu 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2005 - 08:55 PM

ADI 13 : Sa nu-mi spui ca s-a bulit inainte de a-i face rodajul. Am vaz. ca la Rapa il aveai montat pe un model Extra de 1,85m exact de care vreau sa-mi iau si eu( esti multumit de model?), de la Modellbau Lindinger ca am vaz ca e mai ieftin decat la Jamara. Si eu cred ca BT 50 ar fi putin cam mare pt. acest model asa cuma ai si zis tu la Rapa(chiar si la relanti o lua din loc cand il tinea baiatul ala, si ai zis ca l-ai pus doar provizoriu, fara cauciucurile alea, si ca nu poti sa-i dai drumul ca are viteza prea mare la aterizare pentru locatia respectiva , cred ca ai procedat corect, terenul nu era pt. asa ceva), dar mai mult ma tem sa nu fie prea greu de bot cu motoru asta. Eu initial vroiam sa-i pun BT 32 dar Paul de pe sitte-ul Fuji mi-a recomandat BT 43 sau 50 cand i-am zis ca as vrea sa incerc sa-l tin vertical. Chiar ca BT 32 de 3,2 cp nu stiu cat trage(tractiune) dar nu cred ca ar tine un model de 5,4 Kg vertical. Cum adica "eleroanele sarite" se poate si asa ceva ? Eu nu stiu povestea. Si am auzit ca ai vrea sa vinzi un fuji dar parca.... de 64, nu?sau era vb. tot despre asta de 50. Pai de ce ca mi se par motoare rezistente si accesibile la pret (poater si datorita greutatii crescute !)

Aceasta postare a fost editata de sacalu: 18 December 2005 - 09:06 PM

0

#8 Useril este offline   AB17LUK 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 333
  • Inregistrat: 03-December 04

Postat 18 December 2005 - 09:06 PM

Sacale, nu mai pune sare si nu mai invirti cutitu-n rana!
Luci
0

#9 Useril este offline   sacalu 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2005 - 09:06 PM

uite si o poza...tine-l bine !!!!

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de sacalu: 18 December 2005 - 09:13 PM

0

#10 Useril este offline   sacalu 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2005 - 09:12 PM

Alta....

Fisiere atasate

0

#11 Useril este offline   sacalu 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2005 - 09:26 PM

LUK: Daca e vb. de "poveste" ....sorry dar nu stiam. Super modelul de 2,6m si eu ma gand. dupa asta de 1,85m cred ca unul ca al tau urmeaza ca na... si eu sunt cam maniac ,decat masina mai bine avioane :mellow: Dar deja la asta de 1,85m ma gandesc putin la electronica de siguranta la fel ca tine la F16. Dar cred ca un receptor dual conversion isi face treaba binisor , in fine problema e discutabila cum a spus cineva. Dar totusi o intrebare mai oftopic asa : iarna le ti la naftalina sau ai teren dezapezit,io stiu un aerodrom ceva ,etc ? Eu sunt ceva mai ingenios de fel ia uite :

Fisiere atasate

0

#12 Useril este offline   sacalu 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2005 - 09:27 PM

sau...

Fisiere atasate

0