Pagina 1 din 1
Combustibil Intrebare de incepator
Postat 04 December 2005 - 03:04 PM
Sunt incepator intr-ale modelisului si nu am cumparat nici o data din romania combustibil.
De unde pot cumpara in Bucuresti ceva ca lumea... si cu nitrometan de vreo 20%?
Si-a amestecat vre unul dintre voi singur? Si daca da unde se gaseste nitrometan?
Multam!
De unde pot cumpara in Bucuresti ceva ca lumea... si cu nitrometan de vreo 20%?
Si-a amestecat vre unul dintre voi singur? Si daca da unde se gaseste nitrometan?
Multam!
succes!
Postat 04 December 2005 - 06:57 PM
Bine ai venit.
Pentru aeromodele?
Daca tot esti incepator nu ar trebui sa incepi cu un combustibil mai "cuminte"? Motorul este nou? Daca da ar trebui sa cauti un combustibil pentru rodaj. Sa te intereseze mai mult sa contina ulei de ricin (castor).
Si daca esti incepator.....cu ce model vrei sa incepi? Un termic nu prea este indicat.....parerea mea de om patit -_- .
La cele auto nu ma bag. Nu am inteles niciodata de ce trebuie sa utilizezi tot timpul acelasi combustibil.
Pentru aeromodele?
Daca tot esti incepator nu ar trebui sa incepi cu un combustibil mai "cuminte"? Motorul este nou? Daca da ar trebui sa cauti un combustibil pentru rodaj. Sa te intereseze mai mult sa contina ulei de ricin (castor).
Si daca esti incepator.....cu ce model vrei sa incepi? Un termic nu prea este indicat.....parerea mea de om patit -_- .
La cele auto nu ma bag. Nu am inteles niciodata de ce trebuie sa utilizezi tot timpul acelasi combustibil.
Aceasta postare a fost editata de Se poate si asa ?: 04 December 2005 - 06:58 PM
Postat 05 December 2005 - 10:14 AM
pai este vorba de auto...
si ca si la motoarele mari (indiferent de carburant: motorina, benzina, metanol) daca schimbi combustibilul se modifica arderea si trebui sa reglezi din nou (cel putin) carboratorul, problema este ca producatorul recomanda un combustibil pentru motor produs de el (ceea ce mi se pare normal) si cu alta ocazie asa am facut, dar de data asta nu m-am mai carat cu canistra dupa mine din Germania, si nici nu stiu cat ulei are, stiu doar ca are 30% nitrometan si asa cum ai spus si tu trebui din start rodat cu acelasi combustibil cu care vei merge si dupa rodaj...
Eu asa cred, s-ar putea sa nu am 100% dreptate, dar pentru asta ma aflu aici sa ascult ce mai spuneti si voi.
Iar modelele cu motor electric nu imi plac, am tot felul de masini, dar nu ma incanta.
Multam.
si ca si la motoarele mari (indiferent de carburant: motorina, benzina, metanol) daca schimbi combustibilul se modifica arderea si trebui sa reglezi din nou (cel putin) carboratorul, problema este ca producatorul recomanda un combustibil pentru motor produs de el (ceea ce mi se pare normal) si cu alta ocazie asa am facut, dar de data asta nu m-am mai carat cu canistra dupa mine din Germania, si nici nu stiu cat ulei are, stiu doar ca are 30% nitrometan si asa cum ai spus si tu trebui din start rodat cu acelasi combustibil cu care vei merge si dupa rodaj...
Eu asa cred, s-ar putea sa nu am 100% dreptate, dar pentru asta ma aflu aici sa ascult ce mai spuneti si voi.
Iar modelele cu motor electric nu imi plac, am tot felul de masini, dar nu ma incanta.
Multam.
succes!
Postat 06 December 2005 - 04:56 PM
Ok. Am inteles. Eu am recomandat un electric ca prim aeromodel. Nu am stiut ca tu te referi la auto....as fi stat in banca mea :rolleyes: .
Postat 13 December 2005 - 07:16 PM
ok
m-am hotarat:
vreau combustibil ieftin, dupa cum urmeaza:
20% Nitrometan
18% Lubrifiant (amestecat si castor si sintetic)
Are cineva de vanzare?
Am fost azi in Str. Constantin Disescu nr.13 si era o casa pur si simplu (in renovare)...
Nu tu magazin, nu tu firma, nu vreau sa fiu rau dar mi s-a parut dubios si am plecat fara sa bat macar la usa, voi aveti incredere in "firma" aceasta. Inca o data imi cer scuze daca jignesc pe cineva dar asa e...
m-am hotarat:
vreau combustibil ieftin, dupa cum urmeaza:
20% Nitrometan
18% Lubrifiant (amestecat si castor si sintetic)
Are cineva de vanzare?
Am fost azi in Str. Constantin Disescu nr.13 si era o casa pur si simplu (in renovare)...
Nu tu magazin, nu tu firma, nu vreau sa fiu rau dar mi s-a parut dubios si am plecat fara sa bat macar la usa, voi aveti incredere in "firma" aceasta. Inca o data imi cer scuze daca jignesc pe cineva dar asa e...
succes!
Postat 13 December 2005 - 08:11 PM
cristipa, la 13 Dec 2005, 20:16, a spus:
daca bateai la usa aveai o mare surpriza in sensul ca la ora asta aveai combustibilul....
"noi" (adicatelea mai multi nu numai eu) lucram de ani si ani de zile cu firma aceasta si nu am avut necazuri.
numai tie ti s-a parut dubios...
flying is my life...
Postat 13 December 2005 - 08:34 PM
nu te duce la usa aia mare care e pe trepte, langa trepte in dreapta, adica la strada, e o usa mai mica....te duci si vezi ca au si sonerie apesi si apoi astepti...cand intrii acolo o sa vezi ca nu e de loc in renovare, e o intreaga echipa care lucreaza acolo ...
salutari
salutari
Arata acest topic
Pagina 1 din 1