Modelism - RHC Forum: Motor + ESC si AP FY21ap - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Motor + ESC si AP FY21ap

#1 Useril este offline   cristilo 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 364
  • Inregistrat: 14-January 12

Postat 29 September 2015 - 08:35 PM

1. Motor Turnigy Aerodrive 4240 - 740kv - ACESTA
+ ESC Hobbyking 50A - ACESTA
+ 2 elicii APC electric 12x8 si 14x6 - ASTA si ASTA

pret 190 ron - fara transport (de trimis in tara trimit doar prin curier rapid - nu am timp de stat la cozi la PR)

2. Autopilot FY21Ap + GPS (atentie, nu contine OSD ci doar pilotul automat cu modulul GPS)

Stabilizatorul de zbor FY-21AP poate realiza 2 nivele diferite de stabilizare. Selectarea modului se face din radiocomanda pe un canal liber:
1. Deactivated Mode - zbor manual. Pilotul are control total asupra modelului, iar FY-21AP nu influenteaza zborul.
2. Stabilized Mode - zbor stabilizat. Modelul zboara stabilizat si revine automat la pozitia orizontala daca nu se actioneaza mansa emitatorului. Stabilizatorul de zbor nu permite realizarea manevrelor acrobatice.
3. Fixed-Altitude Flight Mode - zbor stabilizat cu mentinerea altitudinii. Modelul zboara stabilizat si cu altitudine de zbor constanta.

Functia de pilotul automat, bazata pe date GPS si senzor barometric de altitudine, are 3 moduri de lucru. Selectarea modului se face din radiocomanda pe un canal liber:
1. Deactivated - autopilot dezactivat
2. Auto Return to Lanch - aeromodelul revine automat deasupra locului de lansare, cu mentinerea altitudinii de zbor. Dupa ce au fost atinse coordonatele punctului de lansare aeromodelul se inscrie pe o traiectorie circulara cu raza de circa 120 metri.
3. Auto Circling Mode - aeromodelul se va inscrie in zbor circular in jurul punctului la care se afla in momentul activarii acestui regim de zbor.

pret 180 ron - fara transport (de trimis in tara trimit doar prin curier rapid - nu am timp de stat la cozi la PR)

Fisier atasat  20150802_112213.jpg (238.32K)
Number of downloads: 63 Fisier atasat  FY21.jpg (177.21K)
Number of downloads: 62
0

#2 Useril este offline   ghitaghita56 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 11-March 10

Postat 14 January 2016 - 09:10 AM

Mai este valabil fy 21ap ?
0

#3 Useril este offline   cristilo