vreau sa imi cumpar un charger nou pt masina si vreau ceva pareri iau TRITONU sau ROBBE power peak ultimate li ???? http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/wacko.gif :rolleyes:
Pagina 1 din 1
charger 12v
Postat 08 December 2005 - 11:12 PM
Multzi vb rau de triton dar eu am si merge fff bine.Sunt f multumit de el.
Postat 08 December 2005 - 11:13 PM
Triton.
Postat 09 December 2005 - 08:32 AM
Eu ti-as recomanda si Duratrax Ice Charger.
Tritonul si Ice charger-ul sunt facute de aceeasi firma. Ideea celor de la Great Planes a fost aceea de a lasa Triton-ul pt aero si Ice Charger pt auto.
Eu am Ice Charger si sunt f multumit de el, si sincer are mult mai multe setari, incarca(8A)/descarca(10A) cu mai multi amperi decat Triton-ul, si este la acelasi pret.
Tritonul si Ice charger-ul sunt facute de aceeasi firma. Ideea celor de la Great Planes a fost aceea de a lasa Triton-ul pt aero si Ice Charger pt auto.
Eu am Ice Charger si sunt f multumit de el, si sincer are mult mai multe setari, incarca(8A)/descarca(10A) cu mai multi amperi decat Triton-ul, si este la acelasi pret.

Postat 12 December 2005 - 02:29 PM
teo, la 12 Dec 2005, 12:34, a spus:
si eu am Triton +thermal probe si sunt multumit, nu am avut probleme, dar am fost atent. Daca ai grija sa nu faci scurt la iesiri, totul e ok. Plus ca are un design mai bun si meniu user friendly :wub:
si eu, fara thermal probe, dar meniul user friendly ma indeamna sa-l recomand. Imi vine sa-l mai desfac, sa-i curat palele ventilatorului, dar aud ca nu merge... Pavcostel stie mai multe, tehnic vorbind...
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1