Intermediez pentru un amic ce se vede aici:
http://www.rcgroups....d.php?t=2267525
pretul exact acela din pagina, include expedierea in RO, in lei vine 680 lei.
Pentru cei carora nu le e clara configuratia, statia vine cu modulul original 35MHz, receptor PCM 9ch si cristalele aferente, si in plus pentru 2.4G un modul Orange DSMX, cu care se poate imperechea orice receptor spektrum sau compatibil, gen orange sau lemon.
In plus, pack lipo 2600mah, vizibil in imagine.
Ca termen de comparatie ca posibilitati, se situeaza cam la mijloc intre un 9X+Frsky+Rx+pack, care ajunge cam la 500 lei, si un taranis fara receptor la 800 lei. Calitatea hardware/mecanica este peste ambele.
Programarea acopera cam orice se zboara la noi, mai simpla si mai intuitiva decat OpenTx, pentru cei care nu vor sa invete :)
Pagina 1 din 1
Futaba 9C, PCM 9ch, Orange DSMX module
Postat 19 November 2014 - 11:33 AM
Nu s-a finalizat, revine la vanzare, atata in varianta si pretul original, cat si in varianta fara modul orange, doar PCM 9ch 35MHz si baterie, la 100 lire transport din UK inclus.
Adica 555 lei la cursul de azi.
Negociabil.
Adica 555 lei la cursul de azi.
Negociabil.
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 19 November 2014 - 11:34 AM
... cu picioarele pe pamant ...
Postat 19 November 2014 - 02:39 PM
Scuze de offtopic:
Mi-ati putea da niste info despre modulul ala Orange pt Futaba ?
Merge bine ? A fost reprogramat pentru bnf-uri cumva ? Exista si programatorul in pachet ?
Se da separat ? Care sunt conditiile ?
Mi-ati putea da niste info despre modulul ala Orange pt Futaba ?
Merge bine ? A fost reprogramat pentru bnf-uri cumva ? Exista si programatorul in pachet ?
Se da separat ? Care sunt conditiile ?
"Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne intelegem bine, ca intre asasini."
Emil Cioran
Emil Cioran
Postat 19 November 2014 - 02:50 PM
Nu e off-topic, doar ca nu am detalii, este in Anglia impreuna cu statia, daca se cupleaza doi sa le ia impreuna, nu ma deranjeaza.
Programatorul sigur nu exista, dar pot intreba de programare pt BNF.
Programatorul sigur nu exista, dar pot intreba de programare pt BNF.
Postat 23 September 2015 - 09:05 PM
Scuze, trebuia sa o inchid, nu stiu daca mai e valabila, dar proprietarul nu mai este cu siguranta de gasit, mancand orez la ora asta :)
Arata acest topic
Pagina 1 din 1