Modelism - RHC Forum: Lipo 3S Zippy Flightmax, eventual alte chestii - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Lipo 3S Zippy Flightmax, eventual alte chestii

#1 Useril este offline   pixule 

• Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 65
  • Inregistrat: 14-March 15

Postat 14 August 2015 - 04:33 PM

Vand 3 acumulatori Zippy Flightmax 3s 30C 8000mAh, sub 35 cicluri/acumulator, tinuti de o luna in mod storage, timp in care tensiunea/celula a scazut doar cu 0.1 -0.2V. Pozele nu le-am putut incarca din ceva eroare, galerie in care se vad cele 3 si conectate la incarcator pt voltaj > http://postimg.org/gallery/1hm7xntb4/ pret> 100 lei/buc.
De asemenea, as mai avea de dat 4 elice carbon 1045 ( 2cw+2ccw) 70 lei setul (poze la cerere) si 4 motoare Sunnysky 2216-12 II 900kv. Motoarele sunt folosite, au rulmentii cam terminati( nu au joc, dar huruie). Rulmentii se pot schimba, am mai facut asta la un motor, am gasit un site ok din uk, 10 lei setul pt un motor, 3 lire transport, o saptamana durata... De asemenea motoarele au suportul ala metalic in x atasat in 2 suruburi cap in cruce, cu threadlock medium, si nu le mai pot desface...in consecinta nu le pot monta pe un frame dji 450 care il am pe aici. Motoarele ar fi 4 vechi+1 nefolosit dar cu siguranta inferioara scoasa de pe ax, 80 lei( un motor din asta nou e minim 23usd, deci...).Poze, de asemenea, la cerere.
Nu in ultimul rand, am o telecomanda dji dt7, modata cu potentiometrul pt gimbal in fata la mijloc, cu rezistor pt gimbal pitch mai lent, si switch pt yaw mod. O dau..nu stiu pe ce, poate ofera careva ceva, sau, dau motoarele sau elicele pe un receptor pt telecomanda asta ( al meu a implinit).
0

#2 Userul este online   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3961
  • Inregistrat: 19-August 12

Postat 14 August 2015 - 05:04 PM

Doar un sfat, threadlock se scoate usor dupa ce incalzesti bine surubul cu o bricheta sau un letcon puternic(pui in capul surubului si il incalzesti bine). Vezi sa nu dai pe magneti ca-i faci praf.
0

#3 Useril este offline   pixule 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 14 August 2015 - 06:21 PM

Vezi postareaCiprian97, la 14 August 2015 - 05:04 PM, a spus:

Doar un sfat, threadlock se scoate usor dupa ce incalzesti bine surubul cu o bricheta sau un letcon puternic(pui in capul surubului si il incalzesti bine). Vezi sa nu dai pe magneti ca-i faci praf.

Multumesc de idee, stiam, dar pt mine nu merita efortul...
0

#4 Useril este offline   Andrei B. 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 57
  • Inregistrat: 15-December 12

Postat 14 August 2015 - 07:48 PM

salut! Transport inclus?
0

#5 Useril este offline   pixule 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 14 August 2015 - 08:13 PM

Vezi postareaAndrei B., la 14 August 2015 - 07:48 PM, a spus:

salut! Transport inclus?

La ce anume...
0

#6 Useril este offline   Andrei B. 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 57
  • Inregistrat: 15-December 12

Postat 14 August 2015 - 11:50 PM

Scuze. Un acumulator m-ar interesa. Eu sunt din Neamt, iar Duminica o sa fiu prin Buc.
0

#7 Useril este offline   pixule 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 17 August 2015 - 04:31 PM

S-au dat acumulatorii in perioada in care site-ul a fost cazut, raman elicele si motoarele, si telecomanda dji...
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu