Pagina 1 din 1
Martinez gimbal control board intrebari...
Postat 20 June 2015 - 11:30 AM
Buna ziua,
Stiti cumva cum se poate activa modul "freeze" ?
Multumesc.
Stiti cumva cum se poate activa modul "freeze" ?
Multumesc.
"What you want to do today ? Same thing I do every day, try to take over the world !"
Postat 21 June 2015 - 07:09 AM
Modul "Freeze" nu se activeaza. Este o metoda de verificare daca sensul de rotire al motoarelor este ales corect.
Aceasta postare a fost editata de OldMann: 21 June 2015 - 07:10 AM
If the boat doesnt fly, dont buy!!!
Postat 21 June 2015 - 07:18 AM
Dupa imagini respecti pasii:
1. Se seteaza in "FPV Freeze Mode Parameters" acelasi PWM ca si la PID Pitch.
2. In "FPV Activation" se seteaza pe "FPV Swich" = permament OFF, iar pe "FPV Mode" din Fallow in Freeze
3. Se comuta din "permanent off" in "permanent on" prin selectie cu mouse-ul.
4. Se obserca reactia motorului de pe Pitch. Daca sta nemiscat sensul de rotire e OK, daca nu se revine la setarile de motor si se inverseaza sensul.
Dupa verificare se revine la setarile " permanent Off" si "Fallow"
1. Se seteaza in "FPV Freeze Mode Parameters" acelasi PWM ca si la PID Pitch.
2. In "FPV Activation" se seteaza pe "FPV Swich" = permament OFF, iar pe "FPV Mode" din Fallow in Freeze
3. Se comuta din "permanent off" in "permanent on" prin selectie cu mouse-ul.
4. Se obserca reactia motorului de pe Pitch. Daca sta nemiscat sensul de rotire e OK, daca nu se revine la setarile de motor si se inverseaza sensul.
Dupa verificare se revine la setarile " permanent Off" si "Fallow"
Fisiere atasate
-
ScreenShot042.jpg (222.36K)
Number of downloads: 15
Postat 21 June 2015 - 03:05 PM
Multumesc pentru sfaturi.
Ce as vrea sa fac : am un gimbal la care fac stabilizare doar pe Roll. As vrea sa ma folosesc de radiocomanda ( 3 way switch ) pentru a avea urmatoarele moduri folosind 1 canal: stabilizare roll si gimbal in pozitie predefinita. Am nevoie de al doilea mod de zbor pentru a evita sa lovesc aparatul foto la aterizare, de asta prefer sa-l asez intr-o pozitie predefinita, fixa.
Asadar stabilizare in timpul zborului , pozitie fixa la decolare si aterizare , pot face asa ceva cu Martinez gimbal ?
Multumesc.
Ce as vrea sa fac : am un gimbal la care fac stabilizare doar pe Roll. As vrea sa ma folosesc de radiocomanda ( 3 way switch ) pentru a avea urmatoarele moduri folosind 1 canal: stabilizare roll si gimbal in pozitie predefinita. Am nevoie de al doilea mod de zbor pentru a evita sa lovesc aparatul foto la aterizare, de asta prefer sa-l asez intr-o pozitie predefinita, fixa.
Asadar stabilizare in timpul zborului , pozitie fixa la decolare si aterizare , pot face asa ceva cu Martinez gimbal ?
Multumesc.
"What you want to do today ? Same thing I do every day, try to take over the world !"
Postat 21 June 2015 - 05:27 PM
Se poate. Pe electronica gimbal ai intrarile A1 pentru Roll si A2 pentru Pitch. Acolo te legi cu iesirea de pe un canal al receptorului de radiocomanda.
Postat 22 June 2015 - 05:36 AM
OldMann, la 21 June 2015 - 05:27 PM, a spus:
Se poate. Pe electronica gimbal ai intrarile A1 pentru Roll si A2 pentru Pitch. Acolo te legi cu iesirea de pe un canal al receptorului de radiocomanda.
Salut,
Postezi , te rog, un print screen cu setarile pe care le ai tu ? Nu reusesc sa-i dau de capat.
Postat 22 June 2015 - 05:53 AM
Setarile care functioneaza pentru unul nu sunt universal valabile. Pentru acest lucru ar trebui ca si constructiv sa fie identice, cu acelasi motoare ...etc. Si nici atunci nu e sigur ca se potrivesc 100%.
Aceasta postare a fost editata de OldMann: 22 June 2015 - 05:54 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1