Dragilor, primul pas il fac aici si nu pe site-uri de specialitate, intr-ucat doresc sa intend o mana de ajutor colegilor de forum.
deci, ca sa incepem cu concluzia, im doresc sa maresc echipa.
Cine este interest si disponibil... mail me (allen.geanta40@gmail.com)
ce am nevoie: 1-2 oameni care sa doreasca sa lucreze in productie publicitara. sa stie sau sa fie dispusi sa invete ce inseamna print digital, cutting, taiere laser, etc.
oferta este valabila maxim 2 saptamani.
multumesc,
Allen
Pagina 1 din 1
productie publicitara angajare
Postat 17 March 2015 - 05:10 PM
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
Postat 18 June 2015 - 10:47 AM
revin.
dupa multe interviuri (esuate), voi fi mai clar. vreau sa maresc echipa de productie.
1. ce am nevoie: 1-2 oameni care sa doreasca sa lucreze in productie publicitara.
2. ce trebuie sa stie ca si soft: corel, photoshop, illustrator, acrobat.
3. ce vreau sa invete de la mine: print digital, cutter-plotter, plrelucrare laser.
programul este destul de flexibil, 9.00 - 18.00 cu 1 ora pauza de masa
pentru altedetalii, ma puteri contacta pe mail: allen.geanta@evergreenprinting.ro, sau la tel.: 0725 486 662
multumesc,
Allen
dupa multe interviuri (esuate), voi fi mai clar. vreau sa maresc echipa de productie.
1. ce am nevoie: 1-2 oameni care sa doreasca sa lucreze in productie publicitara.
2. ce trebuie sa stie ca si soft: corel, photoshop, illustrator, acrobat.
3. ce vreau sa invete de la mine: print digital, cutter-plotter, plrelucrare laser.
programul este destul de flexibil, 9.00 - 18.00 cu 1 ora pauza de masa
pentru altedetalii, ma puteri contacta pe mail: allen.geanta@evergreenprinting.ro, sau la tel.: 0725 486 662
multumesc,
Allen
Arata acest topic
Pagina 1 din 1