Pagina 1 din 1
Vând TREX 450 PRO V2 DFC
Postat 03 June 2015 - 09:01 PM
Așa cum am scris în titlu, scot la vânzare acest model, deoarece doresc să trec la clasa 500. Acesta, după cum se vede din fotografii nu mai este 100% Align, dar este un elicopter care zboară foarte bine. A suportat o revizie generală acum circa două luni, când a primit un ansamblu de coadă Tarot nou și au fost înlocuiți toți rulmenții din frame și head. Țeava de coadă a fost îndreptată și în compensație voi include în preț o altă țeavă de coadă ALIGN nouă(cea din imaginea de mai jos). Canopia este destul de muncită, așa că pe lângă aceasta voi include în preț o altă canopie nouă, tot ALIGN, care este și ea evidențiată în imaginile ce preced acest comentariu. Servo-urile se prezintă în condiții excelente și sunt foarte rapide și precise. Pentru utilizatorii de radiocomenzi FUTABA sau alte brand-uri, voi înlocui unitatea FBL AR7200BX cu MICROBEAST, unitate la care cumpărătorul își va putea conecta un receptor aferent.
Voi face acum o scurtă prezentare a electronicii:
-ESC................Align RCE-BL35P 35A
-Motor..............Align 450MX (3400KV)
-Servo..............KST215MG(toate patru)
-Unitate FBL.....AR7200BX(fără satelitul Orange din imagine)
Preț cu unitatea FBL Spektrum AR7200BX este de 1300 lei
Preț cu unitatea FBL MICROBEAST este de 1200 lei
Aici puteți vedea un filmuleț cu elicopterul:
http://s851.photobuc...a24qwb.mp4.html
Întrucât nu pot atașa toate fotografiile voi reveni cu postari ulterioare.
Voi face acum o scurtă prezentare a electronicii:
-ESC................Align RCE-BL35P 35A
-Motor..............Align 450MX (3400KV)
-Servo..............KST215MG(toate patru)
-Unitate FBL.....AR7200BX(fără satelitul Orange din imagine)
Preț cu unitatea FBL Spektrum AR7200BX este de 1300 lei
Preț cu unitatea FBL MICROBEAST este de 1200 lei
Aici puteți vedea un filmuleț cu elicopterul:
http://s851.photobuc...a24qwb.mp4.html
Întrucât nu pot atașa toate fotografiile voi reveni cu postari ulterioare.
Spektrum DX8
Blade MCPX BL
Blade MCPX BL
Postat 03 June 2015 - 09:27 PM
Pentru informații suplimentare mă puteți contacta pe PM sau la telefon 0744177133
Cu mulțumiri,
Eugen
Cu mulțumiri,
Eugen
Spektrum DX8
Blade MCPX BL
Blade MCPX BL
Postat 11 June 2015 - 01:33 PM
Atașez o imagine cu Microbeast-ul care este oferit ca alternativă la Spektrum AR7200BX și una cu geanta de transport pentru 450 pe care o ofer ca bonus.
Spektrum DX8
Blade MCPX BL
Blade MCPX BL
Postat 06 July 2015 - 07:28 PM
Prețuri noi:
Preț cu unitatea FBL Spektrum AR7200BX este de 1200 lei
Preț cu unitatea FBL MICROBEAST ESTE DE 1100 lei
În cazul în care dorește cineva elicopterul cu electronica aferentă, mai puțin unitatea FBL, acesta este disponibil la prețul de 700 Ron.
Întrucât am primit mai multe cereri pentru unitățile FBL, precizez că voi vinde una dintre acestea doar după vânzarea elicopterului sau împreună cu acesta.
Preț cu unitatea FBL Spektrum AR7200BX este de 1200 lei
Preț cu unitatea FBL MICROBEAST ESTE DE 1100 lei
În cazul în care dorește cineva elicopterul cu electronica aferentă, mai puțin unitatea FBL, acesta este disponibil la prețul de 700 Ron.
Întrucât am primit mai multe cereri pentru unitățile FBL, precizez că voi vinde una dintre acestea doar după vânzarea elicopterului sau împreună cu acesta.
Spektrum DX8
Blade MCPX BL
Blade MCPX BL
Postat 16 July 2015 - 12:53 PM
Up!
Prețurile vor rămâne definitiv la valoarea de mai sus.
În luna august voi pleca în concediu pe litoral. Dacă sunt doritori care vor să vadă și să probeze elicopterul (pe ruta Oradea--Constanța) le voi sta la dispoziție dacă mă vor anunța din timp. Dacă până atunci nu îl va dori nimeni, înseamnă că nu a sosit încă timpul să trec la clasa 500 și îl voi mai păstra un timp.
Prețurile vor rămâne definitiv la valoarea de mai sus.
În luna august voi pleca în concediu pe litoral. Dacă sunt doritori care vor să vadă și să probeze elicopterul (pe ruta Oradea--Constanța) le voi sta la dispoziție dacă mă vor anunța din timp. Dacă până atunci nu îl va dori nimeni, înseamnă că nu a sosit încă timpul să trec la clasa 500 și îl voi mai păstra un timp.
Spektrum DX8
Blade MCPX BL
Blade MCPX BL
Postat 04 August 2015 - 06:42 PM
Întrucât nu sunt doritori, voi retrage elicopterul de la vânzare.
Spektrum DX8
Blade MCPX BL
Blade MCPX BL
Arata acest topic
Pagina 1 din 1