Modelism - RHC Forum: Pachet FPV - Monitor - Antena - Transmitter - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Pachet FPV - Monitor - Antena - Transmitter Pachet FPV - Monitor - Antena - Transmitter

#1 Useril este offline   azabacher 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 36
  • Inregistrat: 23-January 15

Postat 13 January 2016 - 07:16 AM

Monitor HD FPV RX-LCD5812 7" 5.8GHz 650 RON
Antena Aomway 5.8GHz 85 RON
SkyZone TS353 5.8G 400mW FPV Transmitter 130 RON

Pret pachet complet 790 RON

Monitorul are tipla pe el folosit doua zboruri a 15 min, emitatorul la fel de doua ori montat pe o drona, antena nu a fost folosita niciodata.
Monitorul vine in cutia originala cu absolut toate accesoriile cabluri incarcator antene etc...

Le vand pentru ca pentru moment ma vad nevoit sa renunt la acest hobby si incerc sa recuperez investitia facuta. Produsele au fost cumparate anul trecut 2015 in vara dar cu toti stim ce inseamna garantia la Hobbyking sau la goodluckbuy.com adica egal cu 0.

Un mic review al monitorului Linkul meu
Si cum se comporta la capitolul interferente Linkul meu (in filmulet cel din stanga este LCD5812 a se vedea si comentariul din partea de jos pe youtube )

Daca sunt doritori din Iasi care vor sa testeze inainte sa cumpere nicio problema!!
0

#2 Useril este offline   azabacher 

• Incepator
  • PipPip

Postat 15 January 2016 - 06:24 PM

Vezi postareaazabacher, la 13 January 2016 - 07:16 AM, a spus:

Monitor HD FPV RX-LCD5812 7" 5.8GHz 650 RON
Antena Aomway 5.8GHz 85 RON
SkyZone TS353 5.8G 400mW FPV Transmitter 130 RON

Pret pachet complet 790 RON

Monitorul are tipla pe el folosit doua zboruri a 15 min, emitatorul la fel de doua ori montat pe o drona, antena nu a fost folosita niciodata.
Monitorul vine in cutia originala cu absolut toate accesoriile cabluri incarcator antene etc...

Le vand pentru ca pentru moment ma vad nevoit sa renunt la acest hobby si incerc sa recuperez investitia facuta. Produsele au fost cumparate anul trecut 2015 in vara dar cu toti stim ce inseamna garantia la Hobbyking sau la goodluckbuy.com adica egal cu 0.

Un mic review al monitorului Linkul meu
Si cum se comporta la capitolul interferente Linkul meu (in filmulet cel din stanga este LCD5812 a se vedea si comentariul din partea de jos pe youtube )

Daca sunt doritori din Iasi care vor sa testeze inainte sa cumpere nicio problema!!

790 ron negociabil!
0

#3 Useril este offline   azabacher 

• Incepator
  • PipPip

Postat 19 January 2016 - 07:34 PM

Vezi postareaazabacher, la 15 January 2016 - 06:24 PM, a spus:

750 RON

0