Echipare:
kit + cap DFC
motor + esc yep 40a
servo platou 3 buc
servo coada
unitate FBL
baterii 3s 2200 60c 4 bucati cu 3 incarcari fiecare
A avut zboruri destule si 2 crashuri(evident tot schimbat).Zboara foarte bine si daca ii mai setezi putin unitatea o sa fie perfect.Am facut si ceva hovareala inverted cu el,asa cum este e perfect de invatat ieftin.
Se ofera ca piese de schimb(noi la punga) 3 seturi de pale, axe principale vreo 2-3, pale de coada(1 set folosit),tren aterizare,main gear complet,2 servo platou,diverse suruburi care mai trebuie la casa omului.De mentionat ca tail grip-urile de coada le voi schimba de indata ce ajunge coletul cu ele in tara.Se poate zbura asa cum este,azi a zburat pe toate partile fara probleme.Pentru cine e cu adevarat interesat caut atent si fac inventarul la tot ce am de clasa 450.
Mai am o unitate identica in cutie sigilata pentru cine doreste la pretul de 170 lei.
Pret...de nou ar fi 170$ model echipat iar bateriile inca 72$.Nu mai socotesc piesele de schimb,alea sunt cadou pentru cine ia heli+packuri.
700 lei tot (peste 1100 lei cu transport si piesele de schimb). Ofer si suport tehnic pentru setat unitatea sau orice alta intrebare.
Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 11 April 2015 - 02:59 PM