Modelism - RHC Forum: masa de serigrafie - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

masa de serigrafie ceva home made

#1 Useril este offline   didisor 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 348
  • Inregistrat: 23-February 04

Postat 10 November 2005 - 12:22 PM

salutare chiar daca nu are legatura directa cu modelismul dar fiind la subiectul "tehnice"
as dori sa ma ajutati sa fac si neu o masa serigrafica nu ceva performant dar sa ma pot descurca cu ea
.....am sursa de vopsea site si etc....dar daca aveti si voi alte surse sunt bucuros sa le aflu

cumultumiri anticipate
Doru dumitrescu

PS ...mai ales partea mecanica ma omoara (de fapt cam in asta consat precizia ei)
Nu dispera maine o sa fie si mai rau! [B]
0

#2 Useril este offline   lestat 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 66
  • Inregistrat: 31-August 05

Postat 10 November 2005 - 01:56 PM

salut. poti sa imi explici si mie ce e aia o masa serigrafica? sunt cam micutz la varsta si vreau sa stiu.
0

#3 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 10 November 2005 - 02:40 PM

Faci un cadru din lemn bine uscat sa nu se deformeze in timp. Acesta este articulat de masa de lucru care poate fi din PFL, PAF, MDF....ceva drept si rgid.
Inaltimea sa fie mai mare decat ce vrei sa imprimi.
Sita propriu zisa o prinzi, bine intinsa, cu capse sau cu prenadez de o rama din acelasi lemn bine ucat.
Dupa ce ai facut sita...retusata....prinzi rama cu sita de cadrul facut anterior. Simplu si eficace.
Site destepte poti face la vechile intreprinderi gen FEEA, Intreprinderea de Calculatoare....IPRS....
Eu am folosit pentru cablaje. Dar daca nu ai de facut macar 1 000- 2 000 nu merita efortul. Sunt alte metode....zic si eu.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu