Modelism - RHC Forum: Vand Trex 450 Sport+ fuselaj Hughes MD500E, super echipat - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Vand Trex 450 Sport+ fuselaj Hughes MD500E, super echipat

#1 Useril este offline   optyqus 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 336
  • Inregistrat: 01-February 09

Postat 16 February 2015 - 03:17 PM

Pentru ca trebuie sa finantez alte proiecte scot la vanzare un heli de care nu as fi vrut sa ma despart.
Este vorba de un Trex 450 Sport cu mecanica in proportie de 80% originala (practic doar ansamblul de coada nu e cel original dar inlocuit de alternativa de buna calitate).
Echipare:
- motor 3200kv;
- regulator foarte puternic de 60A Mantis;
- servouri pe ciclic digitale Inolab HG202MG (scumpe si bune);
- servo coada ultra-rapid si nou Savox SH-0262MG (120 ron a costat);
- unitate flybarless Tarot ZYX-s cu adaptor usb (si aplicatie de smartphone Android daca se detine si adaptorul BT)
- Head DFC original align modificat pentru rezistenta sporita a link-urilor (actualmente pe heli am transformat head-ul dfc intr-un head fbl prin eliminarea link-urilor rigide si inlocuirea lor cu link-uri clasice si un swash driver improvizat). Se poate reveni foarte usor la head-ul DFC prin instalarea link-urilor sale originale si recalcularea dimensiunilor link-urilor de la servouri. Eu folosesc head-ul fbl pentru ca arata mai bine pe scale si pentru a mai reduce din vibratii, insa si DFC functioneaza fara probleme;
- tray/suport baterie mai lung facut de mine pentru a pozitiona bateria mai in fata ca sa compenseze greutatea suplimentara din spate care o exercita fuselajul;
- suport servo de coada din aluminiu (provenit de la 450 pro) amplasat intre cadre pentru a nu interfera mecanic cu fuselajul(modificare facuta de mine personal, face heliul "mai curat" scutindu-ul de servo-ul agatat asimetric pe tubul cozii);
- fuselaj MD500E original Align, de excelenta calitate si cu putine zboruri la activ. Are cateva crapaturi lejere in smalt datorate unui singur incident pe care l-am avut mai demult, pe mine nu m-au deranjat, insa pentru perfectionisti incovenientele se pot remedia foarte usor cu putin kit poliesteric. Fuselajul are trenul suprainaltat pentru a reproduce mai bine aspectul elicopterului reala si de asemenea sania interna din balsa am intarit-o pentru ca era un pic prea moale si transmitea vibratii.
Elicopterul este adaptat "traiului in fuselaj" insa se poate intoarce oricand in configuratie naked gata pentru zbor 3D (este suficient de puternic). In acest sens vanzarea include tot ce este necesar pentru zborul in afara fuselajului (canopie, tren de aterizare, montanti coada cu ampenaj, ampenaj vertical pentru coada, etc.)
Zboara bine si se vede foarte frumos in aer, arata aproape ca un heli clasa 500.

Pret 850 ron negociabil in limite foarte restranse (doar servourile, regulatorul, unitatea fbl si head-ul dfc m-au costat aceasta suma...asadar mecanica si fuselajul sunt practic moca). Receiverul si bateria nu sunt incluse.
Predare personala in Piatra Neamt sau Iasi, expediere doar prin curier, neinclusa in pret. Va rog nu ma contactati inutil cerand reduceri peste reduceri, aveti deja un pret foarte bun. NU vand fuselajul separat decat daca se vinde doar heli-ul intai.

http://i58.tinypic.com/20qdijs.jpg
http://i57.tinypic.com/308gutg.jpg
http://i58.tinypic.com/el46fd.jpg
http://i61.tinypic.com/214t3z7.jpg
http://i59.tinypic.com/m7ygib.jpg
http://oi57.tinypic.com/2vlr81t.jpg

Aceasta postare a fost editata de optyqus: 16 February 2015 - 03:21 PM

SAB Goblin Kraken 700 | Scorpion 4530 540KV Limited Edition | Hobbywing 160 Platinum V4 |
Align DS820M | Scorpion Backup Guard | VBAR Neo Pro Rescue | T-Rex 600N Pro | Spirit GT | TT 53 Redline
||| || | Spektrum iX
12 | || ||| Radiomaster TX16S MAX
0

#2 Useril este offline   sandu62 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2155
  • Inregistrat: 25-November 13
  • Interests:Aeromodele & Elicoptere

Postat 16 February 2015 - 06:21 PM

VREAU O REZERVARE !
DACA ALTUL ESTE CU CASH-UL GROS ASTA E ! :pardon:
NU VREAU SA STRIC O PRIETENIE PT UN HELY.
STIMA
0

#3 Useril este offline   grigdc 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 338
  • Inregistrat: 24-November 13
  • Interests:Heli

Postat 16 February 2015 - 09:11 PM

frumos utilaj! :good: :clapping: ...daca nu aveam doua 450, ma bagam in fata d-lui Sandu cu un cash ;)
Imagine postata
0

#4 Useril este offline   optyqus 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 16 February 2015 - 10:29 PM

Da, e frumos, e o placere si doar sa te uiti la el. Align a facut o treaba excelenta cu acest fuselaj, este rigid dar nu greu, respecta bine proportiile, schema de culori e atractiva, cu un aspect glossy foarte placut si nu in ultimul rand foarte vizibila in zbor. E un scale care a reusit mereu sa atraga atentia, la intruniri nu de putine ori lumea venea direct la mine sa il vada, ignorand heliurile mai mari ale vecinilor :)
SAB Goblin Kraken 700 | Scorpion 4530 540KV Limited Edition | Hobbywing 160 Platinum V4 |
Align DS820M | Scorpion Backup Guard | VBAR Neo Pro Rescue | T-Rex 600N Pro | Spirit GT | TT 53 Redline
||| || | Spektrum iX
0

#5 Useril este offline   optyqus 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 24 February 2015 - 07:41 PM

Un scurt hover in spatiul ingust din spatele casei (heliul era un pic cam saltaret pentru ca setasem o valoare prea mare de pitch in unitatea fbl). In prezent zboara foarte fluid, nu il pot scoate la aer din cauza vremii nefavorabile.

||| || | Spektrum iX
0

#6 Useril este offline   sandu62 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 February 2015 - 04:12 PM

ce platforma pt hely ai,mama io il bagam prin pomii aia :rofl:
ce as pune botu ,off :angry2:
bafta

Aceasta postare a fost editata de sandu62: 25 February 2015 - 04:13 PM

0

#7 Useril este offline   grigdc 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 338
  • Inregistrat: 24-November 13
  • Interests:Heli

Postat 25 February 2015 - 10:48 PM

Vezi postareasandu62, la 25 February 2015 - 04:12 PM, a spus:

ce platforma pt hely ai,mama io il bagam prin pomii aia :rofl:
ce as pune botu ,off :angry2:
bafta

nea' Sandu, ti-am zis, apuca-te de zburat... circuite, nu hover... nici eu nu excelez... inca am sincope la inverted, dar ma plimb cu el ;) :drinks:
Imagine postata
0

#8 Useril este offline   optyqus 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 26 February 2015 - 12:18 PM

A nu se considera up, adaug un nou pret: 800 ron. Din acest pret se mai poate deduce prin schimb cu anumite materiale modelistice (pompa combustibil electrica sau manuala, eventual si un starter heli).

Aceasta postare a fost editata de optyqus: 26 February 2015 - 12:19 PM

||| || | Spektrum iX
0

#9 Useril este offline   sandu62 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 February 2015 - 05:50 PM

Pompa manuala am eu NOU Noutza scade din pretz restul .... :pardon: :huh: :o serios
0

#10 Useril este offline   sandu62 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 February 2015 - 05:52 PM

Nu-l da ,Nu-l da il vreau eu imi placeeeeeeeee :wub:
0

#11 Useril este offline   optyqus 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 03 March 2015 - 03:48 PM

Heli adjudecat, topic inchis, multumesc RHC.
||| || | Spektrum iX
0

#12 Useril este offline   sandu62 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 March 2015 - 05:41 PM

Da sa fie intr-un ceas bun .