Am incercat astazi si vopsirea unei figurine cu tempera. Daca-l studiezi de aproape nu e prea stralucit, vopseaua e groasa, se cunosc urmele de pamant din tempera si urmele pensulei. Daca ar fi fost scara 1:72 n-as fi reusit. Iata cum a iesit:
Pagina 1 din 1
Am vopsit cu tempera iata cum a iesit
Postat 09 November 2005 - 08:45 PM
Salut,
Am incercat astazi si vopsirea unei figurine cu tempera. Daca-l studiezi de aproape nu e prea stralucit, vopseaua e groasa, se cunosc urmele de pamant din tempera si urmele pensulei. Daca ar fi fost scara 1:72 n-as fi reusit. Iata cum a iesit:
Boardgame is the future!
Postat 12 November 2005 - 05:38 PM
Dupa ce l-am vopsit pe primul din grupa in tempera, am incercat si cu vopsea de ulei, pentru pictura. Iata o poza cu toata gasca, imediat dupa vopsire. Se vede diferenta de luciu. Cel cu tempera este in spate, stanga, in picioare cu arma la ochi. O sa-i mai pozez inca o data dupa cateva zile cand vor fi mai uscati.
Am uitat sa atasez poza. (Retoric) De ce la la editare mesaj nu se poate si atasa poza?
Am uitat sa atasez poza. (Retoric) De ce la la editare mesaj nu se poate si atasa poza?
Aceasta postare a fost editata de Alex Baccilu: 12 November 2005 - 05:39 PM
Boardgame is the future!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1