1. Aeromodel MX2, 1,4m, motorizat OS 55AX, servo HS 635HB pe direcție și accelerație, HS225MG pe semiprofundoare si S3152 pe eleroane. Lofe 2S 1500mah. Vine cu un set de aripi de schimb, o capota si o coada de la altul troznit.
2. Motoplanor STB, anvergură 1,8m, am tot scris de el, de la Vladimir, kevlar balsa și carbon. Excelent. Servouri HS65HB parcă, motorizare Haker, elice Cam carbon, urcă lejer cei 200m in cele 30 de secunde de F5j, vine cu doi lipo 2S 1000mah, suficienti pentru aproape o oră de zbor...poate mai mult intr-o zi de vara.
Modelele nu sunt noi, ambele sunt la a doua tinerețe dar ambele pot mult mai mult decât pot eu.
Oferta. Doar week-end-ul ăsta. Si așa nu prea mă pot desparții de ele, dar, dacă se dau, stiu ce ar putea să le ia locul.
Bonus.
Pentru 1700 de lei se mai adaugă un motoplanor, Guppy Supy (are build log aici), care vine aproape gata de ybăr. Îi mai trebe un lipor in jur de 1000mah.
Oferta este valabila doar zilele astea...Anunțul nu va avea up.
Contact, Mihai, 0748788076
Poze cu modelele:
STB (modelul are cate un petec de folie la încastrare, pe ambele parți - nu se vede în poză, aceasta fiind de asta vară)
Fisiere atasate
-
deusu1.jpg (419.71K)
Number of downloads: 165