salut,
sunt novice inca in automodelism si as vrea sa cer o parere celor care au testat niste statii mai profi.
as dori sa-mi achizitionez una dintre urmatoarele:
- sanwa mt-4
- spektrum dx3s
- absima cr4t
toate au si telemetrie si as vrea sa va cer parerea, care credeti ca e mai ok si merita
multumesc,
Pagina 1 din 1
parere statie
Postat 18 December 2014 - 04:04 PM
sunt novice inca in automodelism si as vrea sa cer o parere celor care au testat niste statii mai profi.
- sanwa mt-4
- spektrum dx3s
- absima cr4t
toate au si telemetrie si as vrea sa va cer parerea, care credeti ca e mai ok si merita
- sanwa mt-4
- spektrum dx3s
- absima cr4t
Tekno SCT410.3
Team Associated SC5M
Losi Rock Rey
HB-HPI D216
Team Associated SC5M
Losi Rock Rey
HB-HPI D216
Postat 18 December 2014 - 04:17 PM
Slutare! Nu am avut nici una din modelele astea de radiocomanda dar am probat cate un model din fiecare din brandurile amintite. Si eu voi vrea sa imi schimb statia si am cercetat pe internet documentandu-ma despre fiecare. Pe scurt: statia Absima cu care m-am dat mi-a lasat o impresire buna ca si calitate, functii, dar in randul automodelistilor este apreciata, dar nu in topul preferintelor. Statia Spektrum nu m-a impresionat cu nimic, ba mai mult, chiar colegului meu i-a picat receptorul definitiv, dupa ce s-a comportat foarte urat. De fapt, se cunosc problemele destul de dese ale statiilor Spektrum, care au tot felul de probleme. In ceea ce priveste statia Sanwa, am numai cuvinte de lauda la adresa ei: este foarte fiabila, ergonomica, se vede calitatea si este foarte apreciata de mai toti utilizatorii. Este un brand cu care nu cred ca vei da gres. Eu imi voi lua cu siguranta o statie Sanwa, dar mai "entry level", caci nu prea ma "lasa inima" sa dau prea mult pe o statie RC. Eu investesc mai mult in echiparea masinii si in capacitatile mele de manevrare, decat in radiocomanda. Mult succes in alegere!
Tekno SCT410.3
Team Associated SC5M
Losi Rock Rey
HB-HPI D216
Team Associated SC5M
Losi Rock Rey
HB-HPI D216
Arata acest topic
Pagina 1 din 1